Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.28

PUBLICWIN

RB Leipzig - PSG

PSG conduce Grupa A din Liga Campionilor, urmata de Manchester City si Club Brugge. RB Leipzig e ultima si inca nu a reusit sa acumuleze niciun punct, ba mai mult, un nou esec in aceasta seara, le cam naruie sperantele la o posibila calificare in Europa League. PSG nu-l va avea pe Messi in aceasta seara deoarece se spune ca e accidentat. PSG nu joaca extraordinar in deplasare, insa nici nu prea cred ca Leipzig poate face vreo surpriza. Ma astept la goluri multe, avand in vedere ca sunt jucatori de calitate in ambele tabere, in special in cea a francezilor.

cota2.ro

RB Leipzig - PSG, Echipe Probabile:

RB Leipzig (4-4-1-1): Gulacsi – Gvardiol, Orban, Simakan, – Mukiele, Haidara, Kampl, Angelino – Szoboszlai, Nkunku – Poulsen.

PSG (4-4-2): Donnarumma – Kerher, Marquinhos, Kimpembe, Bernat – Winaldum, Danilo, Gueye – Di Maria, Mbappe, Neymar.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


AC Milan - FC Porto

In Grupa B, Liverpool e lider autoritar cu 9 puncte, in timp ce Atletico Madrid si Porto impart locul 2, ambele avand cate 4 puncte. Pe ultima pozitie e Milan care are infrangeri pe linie in aceasta campanie. Ma astept ca in partida de astazi sa vedem mai multe goluri decat in tur si o revansa a italienilor. Un nou esec in acest meci pentru ”diavoli”, ar spulbera toate sansele la o eventuala calificare in Europa League. Ma astept ca in prima repriza, oaspetii sa se apere si sa incerce faza contra-atacului si ma astept ca in a doua repriza Milan sa riste mult mai mult daca scorul nu o ajuta.

AC Milan - FC Porto, Echipe Probabile:

AC Milan (4-2-3-1): Tatarusanu – Hernandez, Kjaer, Tomori, Calabria – Tonali, Bennacer – Leao, Diaz, Saelemaekers – Giroud.

FC Porto (4-4-2): Costa – Corona, Pepe, Marcano, Sanusi – Otavio, Grujic, Oliveira, Diaz – Martinez, Taremi.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


Real Madrid - FC Shakhtar Donetsk

In Grupa D situatia e destul de complicata momentan. Real Madrid si Sheriff Tiraspol au cate 6 puncte, in timp ce Inter are 4 puncte. Pe ultimul loc e Shakhtar Donetsk, echipa care a reusit sa acumuleze doar un singur punct. In partida ”tur”, madrilenii s-au impus cu un sec 5-0, in Ucraina. Shakhtar a mai facut surprize, una dintre ele chiar pe Bernabeu in sezonul trecut. Nu va fi un meci chiar simplu pentru Real Madrid, insa cred ca vor castiga, iar daca in repriza secunda, oaspetii se vor deschide si mai mult, e posibil sa asistam din nou la un scor mare.

Real Madrid - FC Shakhtar Donetsk, Echipe Probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Vazquez, Militao, Alaba, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric – Hazard, Benzema, Vinicius Jr.

FC Shakhtar Donetsk (4-3-3): Trubin – Dodo, Kyvtsov, Marlon, Ismaily – Maycon, Stepanenko, Antonio – Tete, Fernando, Solomon.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
RB Leipzig vs PSG
Pronostic:
Peste 1.00 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.00
AC Milan vs FC Porto
Pronostic:
Peste 0.75 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.28
1/2
Real Madrid vs FC Shakhtar Donetsk
Pronostic:
Peste 1.00 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.00
Cota finala: 1.28
Profit: 0.98
Stake: 7
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro