Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.71

PUBLICWIN

Steaua Roșie Belgrad - FC Midtjylland

Steaua Rosie ocupa prima pozitie in Grupa F si cu un succes in aceasta seara, practic isi asigura calificarea in primavara europeana. De partea cealalta, danezii de la Midtjylland au nevoie de puncte ca de aer daca vor sa mai spere la ceva. Va fi extrem de dificil pentru ca meciul se va juca la Belgrad, iar suporterii fac o atmosfera incredibila. Eu unul ma astept la goluri si cred ca o sa avem cel putin 2-3 reusite, dintre care cateva in partea a doua.

cota2.ro

Steaua Roșie Belgrad - FC Midtjylland, Echipe Probabile:

Steaua Roșie Belgrad (4-3-2-1): Borjan – Rodic, Degenek, Dragovic, Gobejic – Ivanic, Sanogo, Kanga – Katai, Falco – El Fardou.

FC Midtjylland (3-4-3): Olafsson – Juninho, Sviatchenko, Dalsgaard – Paulinho, Evander, Onyedika, Andersson – Sisto, Lind, Charles.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


Bayer 04 Leverkusen - Real Betis Balompie

Unul dintre cele mai tari meciuri din aceasta seara se va juca pe BayArena acolo unde primele doua clasate din Grupa G, Leverkusen si Betis, se intalnesc pentru a stabili clasamentul acestei grupe. In meciul tur am avut parte de un rezultat de egalitate intre cele doua echipe, insa in aceastaa seara ma astept sa se joace deschis si am incredere ca una dintre echipe se poate impune. Germanii au ceva absente, insa dispun de jucatori de calitate care pot face diferenta.

Bayer 04 Leverkusen - Real Betis Balompie, Echipe Probabile:

Bayer 04 Leverkusen (3-4-2-1): Hradecky – Hincapie, Tapsoba, Tah – Frimpong, Palacios, Demirbay, Adli – Bakker, Wirtz – Alario.

Real Betis Balompie (4-1-4-1): Bravo – Moreno, Gonzalez, Pezzella, Montoya, Guardado, Carvalho – Juanmi, Canales, Rodri – Willian Jose.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


KRC Genk - West Ham

West Ham e lider autoritar in Grupa H, avand 9 puncte din 9 posibile si un golaveraj de 7-0. Genk e pe ultima pozitie, insa un meci bun astazi i-ar oferi sansa de a spera la mai mult in celelalte doua etape. E un meci dificil insa pentru ei pentru ca intalnesc un West Ham in forma si cu pofta de performanta, iar acest lucru se vede in jocul acestora si in pregatirea pe care o fac. Ma astept insa la goluri si la multe reusite in acest meci, in special in partea secunda, cand echipele vor risca mai mult.

KRC Genk - West Ham, Echipe Probabile:

KRC Genk (3-5-2): Dahlin – Eric Larsson, Moisander, Brorsson – Berget, Innocent, Sergio Pena, Christiansen, Rieks – Colak, Abubakari.

West Ham (4-3-3): Vandevoordt – Preciado, Sadick, Lucumi, Arteaga – Heynen, Hrosovsky, Thorstvedt – Bongonda, Onuachu, Ito.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Steaua Roșie Belgrad vs FC Midtjylland
Pronostic:
Peste 0.75 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.15
Bayer 04 Leverkusen vs Real Betis Balompie
Pronostic:
Peste 0.75 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.22
KRC Genk vs West Ham
Pronostic:
Peste 0.75 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.22
Cota finala: 1.71
Profit: 6.51
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro