Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.79

PUBLICWIN

Lincoln Red Imps FC - SK Slovan Bratislava

In Grupa F din UEFA Conference League, meciul dintre Lincoln si Slovan e unul foarte important pentru ambele echipe. Cei de la Lincoln au nevoie de succes daca isi doresc sa aiba vreo speranta la o eventuala calificare, insa ma indoiesc, iar Slovan trebuie sa castige sa tina aproape de Copenhaga si PAOK care se intalnesc in meci direct. In meciul tur, Slovan s-a impus cu 2-0 si nu vad de ce nu ar face acest lucru si astazi.

cota2.ro

Lincoln Red Imps FC - SK Slovan Bratislava, Echipe Prababile:

Lincoln Red Imps FC (4-3-3): Coleing – Wiseman, Chipolina, Lopes, Toscano – Yahaya, Torilla, Rosa – Brito, Gomez, Carralero.

SK Slovan Bratislava (4-4-2): Chovan – Zmrhal, Bozhikov, Kashia, Medvedev – Green, Agbo, Kankava, Cavric – Henty, Mraz.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


PAOK - FC Copenhaga

Daca tot vorbeam de PAOK si Copenhaga mai sus, vorbim si aici deoarece partida dintre trupa lui Razvan Lucescu si danezi e una foarte importanta. Cu un succes, PAOK ar face 10 puncte si ar lua o optiune serioasa pentru calificare, in timp ce Copenhaga, cu un succes, ar detrona-o pe PAOK din fruntea clasamentului Grupei F. In tur, grecii s-au impus cu 2-1 si ma astept la un meci crancen in aceasta seara si la o dorinta de revansa a echipei oaspete.

PAOK - FC Copenhaga, Echipe Prababile:

PAOK (4-2-3-1): Paschalakis – Vierinha, Varela, Mihaj, Taylor – Schwab, Esiti – Biseswar, Douglas Augusto, Thomas Murg – Swiderski.

FC Copenhaga (4-2-3-1): Johnsson – Diks, Khocholava, Boilesen, Ankersen – Lerager, El Kaddouri – Haraldsson, Biel, Wind – William Boving.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


Tottenham Hotspur - Vitesse

Pe Tottenham o regasim in Grupa G din Conference League, acolo unde ocupa un slab loc 3. In partida tur cu Vitesse am vazut un meci destul de slab al englezilor, iar rezultatul a fost de partea olandezilor care s-au impus cu 1-0. La Tottenham a venit Conte si ma astept sa schimbe fata echipei. In aceasta seara, fosta finalista de UEFA Champions League are de luat o revansa si ma astept sa castige clar acest duel contra unei echipe care s-ar declara mai mult decat multumita cu un egal.

Tottenham Hotspur - Vitesse, Echipe Prababile:

Tottenham Hotspur (3-5-2): Gollini – Tanganga, Romero, Rodon – Doherty, Alli, Hojbjerg, Skipp, Reguilon – Kane, Lucas.

Vitesse (3-4-2-1): Schubert – Doekhi, Rasmussen, Bazoer – Dasa, Bero, Tronstad, Gboho – Frederiksen, Openda – Darfalou

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Lincoln Red Imps FC vs SK Slovan Bratislava
Pronostic:
Peste 0.75 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.28
PAOK vs FC Copenhaga
Pronostic:
Peste 0.75 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.14
Tottenham Hotspur vs Vitesse
Pronostic:
Peste 0.75 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.23
Cota finala: 1.79
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro