Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETANO

Steaua Roșie Belgrad primește vizita lui Panathinaikos, astăzi, de la ora 19:00, într-un clasic al Euroligii de baschet masculin. 

Steaua Roșie Belgrad a avut o campanie interesantă de achiziții în vară. A reușit să îl legitimeze pe Nikola Kalinic, fiul rătăcitor pe care îl vindea în 2015 la Fenerbahce, pentru un milion de euro. Un alt nume important adus la Belgrad este americanul Nate Wolters, baschetbalist cu echipe importante în CV, precum Milwaukee, Utah, Zalgiris, Maccabi sau UNICS. În aceste condiții, pretențiile au crescut și fanii, cei care creează o atmosferă sufocantă la meciurile de acasă, sperau la o calificare în play-off-ul Euroligii. Startul este unul modest, două victorii în primele 7 runde. Sârbii își vor impune astăzi tempo-ul, vor încetini jocul și vor încerca să profite de acuratețea mai mare pe care o au sub panou. 

cota2.ro

Panathinaikos și-a schimbat radical lotul în vară. A pierdut oameni de bază, Aaron White, Georgios Kalaitzakis sau Mario Hezonja, iar asta se vede în rezultate. Grecii ocupă locul 16 din 18 în Euroligă, cu două victorii obținute în 7 runde și cu a doua cea mai slabă defensivă, 561 de puncte primite. În deplasare, bilanțul este și mai slab, înfrângeri pe linie cu Monaco, Baskonia, Real Madrid și Maccabi Tel Aviv. 

• Steaua Roșie Belgrad a câștigat ultimele 3 meciuri oficiale disputate contra lui Panathinaikos

• cele două au disputat un meci amical în luna septembrie 2021, câștigat clar de Steaua Roșie, scor 83-55

• Steaua Roșie a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri directe jucate în sala proprie

• Steaua Roșie are cel mai bun procentaj din Euroligă la aruncările reușite de două puncte, 58.06%. Panathinaikos este departe, cu 49.03%

• Luka Mitrovic, starul sârbilor, a revenit la forma de dinainte de accidentare, marcând 17 puncte în meciul trecut cu Armani Milano.

Pe Betano, cota pentru victoria celor de la Steaua Roșie Belgrad (inclusiv prelungiri) este @1.62. 

Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!

AS Monaco și PSV Eindhoven se întâlnesc de la ora 19:45, în runda cu numărul 4 a grupei B din Europa League. 

AS Monaco pare o formație capabilă să atace fazele superioare ale acestui sezon de Europa League. Până în acest moment, parcursul este excelent. Are 7 puncte în 3 runde și conduce o grupă din care mai fac parte Real Sociedad, PSV și Sturm Graz. Situația nu este la fel de roz și în campionat, iar postul lui Niko Kovac este într-un pericol tot mai mare. Monegascii sunt doar pe locul 10 în Ligue 1. Lotul francezilor este unul excepțional, cotat la peste 368 de milioane de euro, al 5-lea ca valoare din Europa League. 

PSV este una dintre cele mai spectaculoase formații din fotbalul european. Sub comanda lui Roger Schmidt practică un fotbal total, dar epuizant. Din această cauză apar constant accidentări. Pentru partida din Principat lipsesc mulți oameni importanți, printre care se numără și starul Cody Gakpo. Atacanții Eran Zahavi și Yorbe Vertessen vor fi însă la datorie. PSV are 4 puncte în grupa de Europa League și păstrează șanse reale la calificarea în faza următoare. În Eredivisie vine după o victorie spectaculoasă cu Twente, scor 5-2, și ține aproape de campioana Ajax. Trupa din Eindoven are 24 de puncte, două sub rivală. 

• AS Monaco a câștigat meciul tur cu PSV, scor 2-1

• 19 ocazii de gol și-a creat PSV în partida tur. A tras și 6 șuturi pe spațiul porții

• AS Monaco a marcat câte 3 goluri în ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu, victorii cu St. Etienne, Bordeaux și Montpellier

• în ultimele 6 deplasări ale lui PSV s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• 4.2 goluri/meci s-au marcat în disputele lui PSV din acest sezon. 10 din cele 11 meciuri din Eredivisie au fost over 2.5 goluri

• 19.36 ocazii de gol/meci și-a creat PSV în acest sezon de Eredivisie, una dintre cele mai ridicate medii din Europa. 

Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri marcate în meci este @1.24

PROIECT PIRAMIDA LU` MIHALACHE

Cele două meciuri combinate pe același bilet se încadrează în cerințele pentru TREAPTA 3 pe care mizez tot câștigul acumulat din pariurile de pe primele două trepte din foarte îndrăgitul proiect PIRAMIDA

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Steaua Roșie Belgrad vs Panathinaikos
Pronostic:
1
Cota
1.62
AS Monaco vs PSV Eindhoven
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 2.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro