Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.60

BETANO

Baskonia și Maccabi Tel Aviv se întâlnesc în runda cu numărul 8 din Euroliga de baschet masculin, astăzi, de la ora 21:30. 

Lotul celor de la Baskonia s-a subțiat constant de la titlul cucerit surprinzător în Spania în urmă cu două sezoane. Antrenorul Dusko Ivanovic și-a pierdut în vară mai mulți oameni de bază. Henry și Polonara au plecat la Fenerbahce, Fall s-a alăturat proiectului de la UNICS Kazan, sau Diop care a mers la rivala internă Gran Canaria. Integrarea noilor veniți necesită timp, așa că rezultatele nu aveau cum să fie bune. Baskonia e pe locul 11 în Euroligă, cu 3 victorii în 7 meciuri. Situția în campioant este asemănătoare, locul 11 și 3 meciuri câștigate din 8. 

cota2.ro

Maccabi stă mult mai bine. Vine după o serie de 5 meciuri consecutive câștigate și a urcat pe loc de play-off în Euroligă, 5 victorii în 7 partide. Și israelienii au făcut mutări interesante în ultima perioadă de mercato, dar cel mai important aspect este că starul Scottie Wilbekin a rămas pe poziție și a reușit deja câteva meciuri notabile, 28 de puncte contra lui Bayern sau 16 runde trecută, în victoria cu Barcelona. 

• Maccabi Tel Aviv a câștigat ultimele 3 meciuri directe contra celor de la Baskonia: 113-83, 67-63, 91-82

• 4 înfrângeri consecutive are Baskonia în toate competițiile

• Baskonia a înscris doar 109 puncte în precedentele două meciuri oficiale, 54-83 cu Zenit și 65-83 cu Real Madrid

• 476 de puncte are Baskonia în acest sezon al Euroligii, a doua cea mai slabă ofensivă. Maccabi are 535 de puncte

• 28.00% este procentajul aruncărilor de 3 puncte reușite de Baskonia, al doilea cel mai slab din Euroligă. Și în cazul aruncărilor de 2 puncte, bascii sunt tot la coadă, cu un procentaj de 48.11%.

Pe Betano, cota pentru un handicap asiatic de +6.5 puncte pe Maccabi Tel Aviv este @1.31. 

Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!

PSV Eindhoven II și FC Oss se întâlnesc în runda cu numărul 14 a ligii secunde din Olanda, astăzi, de la ora 21:00. 

PSV Eindhoven II, cunoscută și ca Jong PSV, este echipa unde vicecampioana Olandei își promovază talentele din academie sau unde încearcă puștii recrutați din întreaga Europă. Fără stresul rezultatelor, e firesc ca fotbalul prestat să fie unul pur batav, ultraofensiv. Nici nu se poate altfel când antrenor este unul dintre cei mai mari atacanți din istoria recentă a fotbalului, Ruud Van Nisterlooy. După 13 etape, Jong PSV este pe locul 12 în liga secundă olandeză, cu 17 puncte. 

FC Oss este la al 12-lea sezon consecutiv în al doilea eșalon, dar startul este mai slab ca niciodată. Seria de 8 înfrângeri consecutive a dus echipe pe penultimul loc, cu 10 puncte. Pentru astăzi, oaspeții au doar 2 jucători indisponibili, pe Leidsman și pe Buyl. 

Un detaliu interesant este diferența de vârstă dintre cele două loturi. PSV II are a doua cea mai tânără echipă, cu o medie de 19.8 ani, în timp ce adversara de astăzi este a doua cea mai bătrână formație, cu o medie de 26.1 ani. 

• în 13 din cele 16 meciuri directe jucate în istorie între PSV II și FC Oss s-au marcat peste 1.5 goluri

• 3.2 goluri/meci este media în disputele lui PSV II din acest sezon. Și Oss are o medie ridicată, 3.1 reușite/partidă

• FC Oss a primit cel puțin 2 goluri în ultimele 5 deplasări, toate pierdute

• 11 ocazii de gol/meci și-au creat atât PSV II, cât și FC Oss în actualul sezon

• FC Oss are una dintre cele mai permisive defensive. Adversarii au șutat de 77 de ori pe spațiul porții în primele 13 etape.

Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri marcate în meci este @1.22. 

PROIECT PIRAMIDA LU` MIHALACHE

Cele două meciuri combinate pe același bilet nu dau un pariu la cotă finală grozavă, dar se încadrează în cerințele pentru prima treaptă din foarte îndrăgitul proiect PIRAMIDA

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Baskonia vs Maccabi Tel Aviv
Pronostic:
Maccabi + 6.5 Handicap
Cota
1.31
Jong PSV vs FC Oss
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.22
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro