Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

PUBLICWIN

RB Leipzig - Borussia Dortmund

Meciul acestei zile in Bundesliga il reprezinta confruntarea dintre RB Leipzig si Borussia Dortmund. Galben-negrii ocupa locul 2 in acest moment, la doar un singur punct distanta de Bayern Munchen, insa acestia l-au pierdut pe Haaland pentru o perioada foarte lunga, iar acest lucru e destul de important. De la plecarea lui Nagelsmann, RB Leipzig nu prea a mai facut o impresie buna. Totusi vin dupa un egal cu PSG, scor 2-2, rezultat care cu siguranta le-a dat incredere. In 4 din ultimele 5 meciuri directe am avut parte de minim 4 goluri. Nu vad de ce nu am avea si azi multe reusite.

cota2.ro

RB Leipzig - Borussia Dortmund, Echipe Prababile:

RB Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi – Mukiele, Simakan, Gvardiol – Adams, Haidara, Kampl, Angelino – Nkunku, Forsberg – Poulsen.

Borussia Dortmund (3-4-2-1): Kobel – Akanji, Hummels, Pongracic – Meunier, Bellingham, Witsel, Passlack – Brandt, Reus – Hazard.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


Manchester United - Manchester City

In Premier League avem azi o confruntare de 5 stele pe Old Trafford. ”Derby-ul” orasului Manchester isi consuma un nou episod, iar acest duel pare sa fie unul dintre cele mai spectaculoase, ambele echipe avand in componenta niste jucatori pur si simplu fantastici. Nu am avut foarte multe reusite in meciurile directe, insa cred ca astazi o sa avem parte de cateva. Manchester United are doua absente foarte importante: Pogba si Varane, in timp ce Manchester City nu-i poate utiliza pe Torres si Laporte, iar Walker e momentan incert. Nu cred ca acest meci o sa se termine la egalitate, ci cred ca vor fi ceva reusite, in special dupa pauza.

Manchester United - Manchester City, Echipe Probabile:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Bailly, Lindelof, Maguire – Wan-Bissaka, McTominay, Fred, Shaw – Fernandes – Ronaldo, Cavani.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Dias, Stones, Cancelo – Silva, Rodri, De Bruyne – Jesus, Foden, Grealish.


Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!


Real Madrid - Rayo Vallecano

Pe Santiago Bernabeu vine astazi o echipa in forma si care e clasata in acest moment pe un respectabil loc 6. Real Madrid poate reveni pe prima pozitie daca castiga partida de diseara si dupa parerea mea, acesta ar trebui sa fie deznodamantul logic. Real are de luat si o revansa dupa ce in ultimul meci direct, jucat in 2019, Rayo s-a impus cu 1-0 pe ”Campo de Futbol de Vallecas”. Ma astept la un meci controlat in totalitate de gazde si cu oaspetii incercand sa surprinda pe contraatac sau la faze fixe. Ma astept insa la multe goluri, in special in repriza a doua, cand una dintre echipe, cred eu, va fi nevoita sa se deschida mai mult.

Real Madrid - Rayo Vallecano, Echipe Probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Mendy, Carvajal, Alaba, Militao – Kroos, Casemiro, Modric – Vinicius, Benzema, Asensio.

Rayo Vallecano (4-2-3-1): Dimitrievski – Garcia, Balliu, Maras, Catena – Comesana, Oscar – Palazon, Trejo, Alvaro – Falcao.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
RB Leipzig vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 1.00 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.24
Manchester United vs Manchester City
Pronostic:
Peste 1.00 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.28
Real Madrid vs Rayo Vallecano
Pronostic:
Peste 1.00 goluri asiatice in repriza a doua
Cota
1.00
Cota finala: 1.59
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro