Ponturi Pariuri Fotbal Besiktas vs Trabzonspor

BETFAIR SPORTSBOOK

Beșiktaș și Trabzonspor se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în derby-ul rundei cu numărul 12 din prima ligă a Turciei. 

Campioana Beșiktaș traversează un moment critic. Lovită de o serie interminabilă de accidentări, a pierdut 6 din ultimele 8 meciuri oficiale. A căzut astfel pe locul 4 în campionat, iar în Liga Campionilor are un bilanț umilitor, înfrângeri pe linie și un golaveraj 2-12. Antrenorul Sergen Yalcin a primit și vești bune. A recuperat aproape toți indisponibilii, cu excepția lui Batshuayi și Hasic. 

cota2.ro

Trabzonspor a avut o campanie impresionantă de transferuri în vară, probabil cea mai bună din istorie clubului, și s-a transformat într-o pretendentă reală la titlu. Formația antrenată de Abdullah Avci este singura neînvinsă în primele 11 etape și conduce detașat clasamentul. Are 27 de puncte și cea mai bună ofensivă, 22 de goluri înscrise. Oaspeții de astăzi dau golgeterul competiției, grecul Anastasios Bakasetas având 7 goluri. Mai au un fotbalist în top 6 cei mai buni marcatori, pe Anthony Nwakaeme, atacantul trecut și prin Liga 1, pe la U Cluj și Petrolul. Oaspeții de astăzi au făcut deplasarea la Istanbul fără Gervinho și Bruno Peres, ambii accidentați. 

550 de Ron BONUS din partea casei la înregistrare pe Betfair Sportsbook AICI

Sezonul trecut, victoriile în meciurile directe au fost împărțite, ambele câștigând pe terenul adversarei. Beșiktaș s-a impus cu 3-1 în tur, Trabzonspor și-a luat revanșa, 2-1 la retur. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 6 meciuri directe au fost GG

• în ultimele 6 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• Beșiktaș a marcat în ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Trabzonspor

• 3 goluri/meci este media în disputele lui Beșiktaș din acest sezon. Și partidele lui Trabzonspor au fost ofertante, o medie de 2.9 reușite/partidă

• Beșiktaș și Trabzonspor sunt cele mai ofensive formații din Superliga turcă. Au o medie identică a ocaziilor de gol create/meci, 14.45

• Trabzonspor este prima în ceea ce privește șuturile trimise pe spațiul porții, 5.82. Beșiktaș o urmează îndeaproape, cu 5.73 execuții cadrate în fiecare partidă. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat X2 & ambele formații marcheză & peste 0.5 goluri în prima repriză & peste 2.5 goluri în meci este @3.70.

ASIGURAREA DE PARIU COMBINAT

Pe toată durata lunii Noiembrie este valabilă asigurarea de pariu combinat în Betfair Sportsbook care vă returnează miza sub formă de bonus până la valoarea de 50 de Ron ZILNIC dacă jucați pariuri combinate pe un singur meci, cu minim 4 selecții, la cotă finală minim 2 și se pierde o singură selecție.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Besiktas vs Trabzonspor
Pronostic:
Pariu combinat (VEZI MAI SUS)
Cota
3.70
Cota finala: 3.70
Profit: 13.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro