Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.83

BETANO

Arsenal și Watford se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 11 din Premier League. 

Arsenal a avut un start dezastruos de sezon, a stat o perioadă destul de lungă în zona locurilor retrogradabile, apoi a explodat. Conducerea i-a acordat încredere lui Mikel Arteta, deși fanii îl voiau plecat. Managerul spaniol a reușit să cristalizeze, în sfârșit, un prim 11. În poartă, Ramsdale i-a luat fața lui Leno și are evoluții extraordinare, fiind printre pretendenții la „fotbalistul lunii în Premier League”. Și linia de fund arată bine, una foarte tânără, cu fotbaliști energici. Inclusiv golgeterul Pierre-Emerick Aubameyang s-a trezit la viață, cu două goluri în ultimele 3 runde. Seria de invincibilitate începută în septembrie a urcat-o pe Arsenal până pe locul 7, cu 17 puncte. O victorie astăzi ar duce-o până pe poziția a 5-a, peste Brighton și Manchester United. Doar doi indisponibili are Arteta astăzi, pe Xhaka și Tierney. Cei doi par oricum să își fi pierdut pozițiile de titulari în fața lui Lokonga și Nuno Tavares. 

cota2.ro

Nou-promovata Watford va fi implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon. Conducerea speră ca venirea lui Claudio Ranieri să schimbe acest lucru, dar problema reală este la nivelul lotului. Este al doilea cel mai slab din Premier League, cotat la 145 de milioane de euro. Astăzi lipsesc câțiva oameni importanți, fundașul central Kabasele, mijlocașul Peter Etebo și extrema Ken Sema. Oaspeții de astăzi sunt primii deasupra zonei roșii în acest moment, cu 10 puncte obținute în 10 runde.

• Arsenal și Watford au jucat un meci amical înaintea startului sezonului. „Tunarii” s-au impus categoric, scor 4-1

• Arsenal a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri directe cu Watford

• 9 meciuri consecutive fără înfrângere are Arsenal în toate competițiile. Nu a primit gol în 6 dintre aceste întâlniri

• cu o victorie astăzi, Arsenal ar urca pe primul loc în clasamentul meciurilor jucate pe teren propriu

• 14.10 ocazii de gol/meci și-a creat Arsenal în acest sezon. Watford este penultima la acest aspect, cu doar 10.8 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru Arsenal solist este @1.40. 

Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!

SS Lazio și US Salernitana se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 12 din Serie A. 

Lazio a suferit câteva înfrângeri rușinoase în acest sezon, dar a rămas în zona locurile de Champions League. Ocupă locul 6 în acest moment, cu 18 puncte, la doar 4 lungimi de top 4. Maurizio Sarri și-a recuperat aproape toți indisponiblii, cu excepția lui Adekanye și Lazzari. Golgeterul Ciro Immobile și-a reintrat în ritmul cu care ne-a obișnuit sezoanele trecute, având deja 9 reușite în 10 partide. Așadar, romanii au toate atuurile în partida de astăzi, de pe Stadio Olimpico. 

Nou-promovata Salernitana are probleme mari. Nu doar că are un lot subțire, dar este măcinată de accidentări și de suspendări. Kastanos a văzut roșu runda trecută, iar Capezzi, Lassana Coulibaly și Cedric Gondo, oameni importanți, sunt loviți. După 11 runde, oaspeții de astăzi au strâns doar 7 puncte și ocupă penultimul loc în Serie A. Au a doua cea mai slabă ofensivă, doar 10 goluri înscrise. Nici în apărare nu sunt mai siguri, 23 de goluri primite. 

• Lazio este neînvinsă în meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon. Are 4 victorii în runde, cu un golaveraj impresionant, 15-6

• ultimul eșec suferit de Lazio pe teren propriu în Serie A datează din decembrie 2020

• 4.91 șuturi pe poartă/meci are Lazio în acest sezon. Salernitana e la coada ierarhiei, cu doar 3.27 execuții cadrate

• 16 victorii are Lazio în ultimele 18 meciuri jucate acasă

• 36 de milioane de euro valorează lotul celor de la Salernitana, de departe cel mai slab din Serie A. Lazio este cotată la 311 milioane de euro.

Pe Betano, cota pentru Lazio solist este @1.31.

PROIECT PIRAMIDA LU` MIHALACHE

Cele două meciuri combinate pe același bilet se încadrează în cerințele pentru TREAPTA 2 pe care mizez tot câștigul acumulat ieri după prima treaptă din foarte îndrăgitul proiect PIRAMIDA

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Watford
Pronostic:
1
Cota
1.40
Lazio vs Salernitana
Pronostic:
1
Cota
1.31
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro