Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

BETANO

Universitatea Cluj și FC Brașov se întâlnesc astăzi, de la ora 17:30, în runda cu numărul 13 din Liga 2.

Universitatea Cluj poate încheia etapa cu numărul 13 pe loc direct promovabil. Cu o victorie împotriva Brașovului ar ajunge la 30 de puncte. Putem spune că strategia lui Erik Lincar dă roade până în acest moment. Antrenorul „studenților” a transferat în vară jucători cu experiență la nivelul ligii secunde, unii care au mai participat în campanii încununate cu promovarea în Liga 1, precum Denis Ispas, Andrei Beljdea sau Robert Răducanu. Astăzi, Universitatea revine și pe propria arenă, după o pauză provocată de festivalul Untold. Gazonul este unul nou, arată impecabil reprezintă încă un avantaj important. 

cota2.ro

FC Brașov este o nou-promovată aflată într-o situație delicată. Are doar 9 puncte în primele 12 runde, iar scandalurile au tot lovit clubul. Antrenorul Ilie Stan a fost dat afară pe ușa din dos, interzis la antrenamente. Deși s-au vehiculat mai multe nume importante de înlocuitori, a fost instalat Andrei Șanta, un tehnician fără experiență la acest nivel. Brașovenii au făcut deplasarea la Cluj fără căpitanul Radu Leonte, accidentat. 

• U Cluj a câștigat toate meciurile considerate pe teren propriu în acest sezon, 6 din 6, cu un golaveraj 12-2

• FC Brașov nu are nicio victorie pe teren străin de la promovarea în liga secundă

• nicio remiză nu are U Cluj în primele 12 etape ale acestui sezon

• 5 înfrângeri consecutive are FC Brașov. În 3 dintre partide nu a marcat gol

• 4 goluri în ultimele 6 meciuri a marcat Alexandru Boiciuc, golgeterul lui U Cluj

• 3.89 milioane de euro valorează lotul lui U Cluj, fiind al treilea cel mai bine cotat din campionat. FC Brașov e cotată la doar 2.02 milioane de euro.

Pe Betano, cota pentru Universitatea Cluj solist este @1.40. 

Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!

Hapoel Holon și Maccabi Tel Aviv se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 5 a primei ligi de baschet din Israel. 

Hapoel Holon este o reprezentantă a Israelului în cupele europene, acolo unde tocmai a învins-o pe U Cluj. Sezonul trecut a atins faza semifinalelor în play-off-ul competiției interne, învinsă 2-0 de Gilboa Galil. În noua stagiune, gazdele de astăzi au 3 victorii și un eșec, suferit chiar în ultima rundă. A fost unul categoric, 84-104 contra lui Hapoel Jerusalem. Lotul este un mixt între baschetbaliști autohtoni și sportivi din Statele Unite ale Americii, dar fără vreun nume renumit. 

Maccabi Tel Aviv este cel mai titrat club din istoria baschetului israelian. Are 55 de titluri de campioană, inclusiv ultimele 4 consecutive. A cucerit de 5 ori și cea mai titrată competiție la nivel european, Euroliga. Lotul din acest moment este unul net superior față de cele ale rivalelor interne. Vedetele sunt Scottie Wilbekin, John Dibartolomeu, Ante Zizic, Angelo Caloiaro sau Derrick Williams. Pentru Maccabi, adevăratele bătălii se dau în Euroligă, acolo unde au 5 victorii consecutive și au urcat pe locul 5. În campionat din Israel, toate meciurile sunt la îndemână. 

• Maccabi Tel Aviv a câștigat ultimele 4 meciuri directe contra lui Hapoel Holon. Ultimele două au fost la diferențe astronomice, 19 și 20 de puncte

• 370-295 este coșaverajul lui Maccabi Tel Aviv în primele 4 meciuri din campionat. Hapoel Holon stă mai prost, 354-336

• 6 jucători cu cel puțin 10 puncte marcate a avut Maccabi în precedentul meci de campionat, victoria 99-69 contra lui Bnei Herzlija

• 20.6 puncte este marja de victorie în ultimele 5 meciuri oficiale jucate de Maccabi Trel Aviv. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Maccabi Tel Aviv este @1.39. 

PROIECT PIRAMIDA LU` MIHALACHE

Cele două meciuri combinate pe același bilet se încadrează în cerințele pentru TREAPTA 3 pe care mizez tot câștigul acumulat după primele două trepte din foarte îndrăgitul proiect PIRAMIDA


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
U Cluj vs FC Brașov
Pronostic:
1
Cota
1.40
Hapoel Holon vs Maccabi Tel Aviv
Pronostic:
2 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.39
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro