Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

BETANO

CS Afumați și Agricola Borcea se întâlnesc astăzi în runda cu numărul 10 a Seriei 3 din al treilea eșalon fotbalistic al României.

Sezonul trecut, CS Afumați a fost oprită din drumul spre Liga 2 de CSA Steaua. Acum, ilfovenii par pregătiți pentru a face următorul pas. Au în lot mulți jucători cu experiență în eșaloanele superioare, cum ar fi Vlad Tudorache (ex-Dinamo II, Viitorul Pandurii sau Ripensia), Răzvan Avram, produs al celor de la FCSB, sau Mugurel Dedu, trecut pe la Poli Iași sau Gloria Buzău. CS Afumați ocupă în acest moment locul secund în Seria 3, după Farul II. Ilfovenii au un meci mai puțin disputat și ar urca pe primul loc cu o victorie astăzi. Ar ajunge la 26 de puncte.

cota2.ro

Agricola Borcea este cea mai bine clasată reprezentantă a județului Călărași. Asta și pentru că Modelu și Oltenița au o stagiune dezamăgitoare. Formația de pe malul Dunării a strâns 21 de puncte în primele 10 runde și ocupă locul 4. Fără vreun investitor puternic în spate, promovarea este însă un vis interzis. 

·       În turul disputat la Borcea, chiar în prima etapă a campionatului, a fost 0-0

·       32 de goluri a marcat CS Afumați în primele 10 runde. Agricola Borcea a punctat de doar 18 ori

·       CS Afumați traversează o formă perfectă. Și-a zdrobit adversarele în ultimele două runde, 5-0 cu Oltenița și 6-1 cu Popești-Leordeni

·       CS Afumați a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon. 

Pe Betano, cota pentru CS Afumați solist este @1.29.

Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!

Dinamo și CSM București se înfruntă astăzi, de la ora 12:00, în derby-ul rundei cu numărul 9 din „Liga Zimbrilor”.

Dinamo, campioana ultimelor sezoane în handbalul masculin, vrea neapărat titlul și în actuala stagiune, una în care primul loc asigură calificarea directă în grupele Ligii Campionilor. În teorie, formația antrenată de Xavi Pascual nu poate rata asta. Investițiile din acest an au fost incredibile, au sosit handbaliști de renume mondial precum Sorhaindo, Gurbindo, Alex Pascual sau Dissinger. „Câinii” au mers ceas în competiția internă, victorii pe linie în primele 8 runde. Programul încărcat din perioada următoare, 3 meciuri în 7 zile, inclusiv unul crucial la Flensburg, în Liga Campionilor, ar trebui să însemne că Dinamo nu va forța astăzi, că va încerca să obțină o victorie în  care să nu riște accidentări.

Secția masculină de handbal de la CSM București este în umbra celei feminine, dar păstrează în continuare un lot interesant. În vară au fost aduși inclusiv 3 oameni de la Dinamo, Alexandru Asoltanei, Tudor Botea și Andras Szasz. După 8 runde, CSM ocupă locul 7 în „Liga Zimbrilor”, cu 12 puncte.

·       Niciodată în ultimele 10 înfruntări directe Dinamo nu s-a impus la mai mult de 8 goluri 

·       Cele două au disputat un meci amical înaintea startului actualei stagiuni. A fost 31-30 pentru Dinamo

·       CSM a pierdut ultimele două meciuri oficiale, dar au fost dispute extrem de echilibrate cu ocupantele locurilor 2 și 4: 27-29 cu Potaissa Turda și 28-29 cu Steaua

·       CSM București are un golaveraj pozitiv, 230 de goluri înscrise și 216 încasate.

Pe Betano, cota pentru un handicap de +9.5 goluri pe CSM București este @1.47.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Afumați vs Agricola Borcea
Pronostic:
1
Cota
1.29
Dinamo București vs CSM București
Pronostic:
CSM +9.5 handicap
Cota
1.47
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro