Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.48

BETANO

Austria și Israel se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în penultima rundă a grupei F din preliminariile Campionatului Mondial. 

Austria este una dintre marile dezamăgiri ale actualelor preliminarii. Cu un lot excelent, condus de starul David Alaba și plin de fotbaliști care evoluează în Bundesliga, austriecii au obținut doar 10 puncte în 8 meciuri, într-o grupă în care ar fi trebuit, cel puțin pe hârtie, să se lupte pentru supremație cu Danemarca. Ocupă doar locul 4, fără speranțe la calificare.

cota2.ro

Israel a fost o încântare pentru pariori în actuala campanie. A practicat un fotbal ultraofensiv, cu garda jos, dar mai poate prinde locul de baraj doar printr-un miracol. Oaspeții de astăzi se află pe poziția a treia, la 5 lungimi în spatele Scoției. Britanicii au însă un meci la îndemână, cu Republica Moldova. Doi fotbaliști israelieni au făcut senzație până acum. Eran Zahavi, vârful de la PSV, are 8 goluri marcate, fiind depășit doar de olandezul Depay în clasamentul marcatorilor din preliminarii, iar Munas Dabbur, de la Hoffenheim, a punctat și el de 5 ori.

·       Meciul tur a fost absolut uluitor, câștigat de Israel, scor 5-2

·       Austria și Israel au fost adversare și în campania de calificare la Euro 2020. Meciurile au fost la fel de spectaculoase: austriecii au câștigat cu 3-1 acasă, iar israelienii s-au impus cu 4-2 la Haifa

·       În ultimele 8 meciuri jucate de Israel s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri 

·       Peste 4 goluri s-au înscris, în medie, în meciurile Israelului din preliminarii

·       Austria a primit gol în fiecare meci jucat pe teren propriu în grupa preliminară 

·       7-7 a fost raportul șuturilor pe poartă în meciul tur

 Pe Betano, cota pentru ambele formații marchează și peste 2.5 goluri în Austria-Israel este @2.05.

Încasează AICI FreeBetul instant de 120 de Ron oferit doar azi de Betano pentru clienții noi!

Republica Moldova și Scoția se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-un meci care poate consemna prezența Scoției la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Naționala Moldovei este departe de performanțele reușite de Sheriff Tiraspol. Într-un an în care campioana a ajuns în grupele Ligii Campionilor și a învins-o pe Real Madrid, prima reprezentativă a obținut un singur punct în 8 meciuri și are unul dintre cele mai slabe golaveraje din preliminarii, 4 goluri marcate și 24 încasate. 

Scoția nu a putut ține pasul cu Danemarca, dar este mare favorită la locul secund. Cu o victorie astăzi își asigură prezența la baraj. Britanicii au o generație bună, cu fotbaliști la forțele din Premier League, precum McTominay (Manchester United), Robertson (Liverpool) sau Tierney (Arsenal). Cei doi din urmă, fundașii laterali titulari, reprezintă un mare atu. Sunt extrem de ofensivi, ajung des în preajma careului advers, de unde produc centrări de calitate. Sunt și foarte buni executanți ai fazelor fixe.  

·       Scoția a câștigat meciul tur cu Republica Moldova, scor 1-0

·       7 cornere a obținut Scoția în meciul tur

·       17 lovituri de la colțul terenului a avut reprezentativa Scoției în precedentele două meciuri, victoriile cu Austria și Insulele Feroe

·       De 43 de cornere a beneficiat Scoția în actuala campanie de calificare. 

Pe Betano, cota pentru peste 5.5 cornere obținute de Scoția este @1.70.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Austria vs Israel
Pronostic:
GG3+
Cota
2.05
Moldova vs Scoția
Pronostic:
Scoția peste 5.5 cornere
Cota
1.70
Cota finala: 3.48
Profit: 12.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro