Ponturi Pariuri Fotbal Wolfsburg vs Slavia Praga

NetBet

Ia să vedem dacă pariul pe care vi-l propun pentru azi e pe placul vostru. Avem meciuri din sferturile Ligii Campionilor la fotbal feminin, iar atenția mea se îndreaptă spre meciul din Germania.

Wolfsburg, câștigătoarea competiției din 2013 și 2014, este una din cele mai bune echipe din lume, cu o forță ofensivă excepțională. Cu jucătoare precum Alex Popp, Mossegaard-Harder, Sara Gunnarsdottir sau Tessa Wullaert, Wolsfburg are o medie de 5.5 goluri marcate per meci și o medie de 1.25 primite! Și nu este de mirare dacă aruncați o privire pe rezultatele obținute în precedentele două tururi: 12-2 și 3-0 cu Atletico Madrid, apoi în optimi 4-0 și 3-3 cu Fiorentina.

cota2.ro

Ralph Kellermann, omul care a condus precedentele campanii europene, s-a retras de la cârma echipei sezonul trecut, după ce a suferit prima și singura eliminare în sferturile de finală din cele 5 apariții de până acum, preluând postul de director sportiv. Funcția de antrenor principal a fost preluată de Stephan Lerch, iar echipa evoluează senzațional sub comanda sa.

Slavia Praga a mai ajuns o singură dată în sferturi, anul trecut, când soarta le-a fost pecetluită de super-puterea Lyon. În acest sezon au trecut de Minsk cu 3-1 și 4-3, apoi în optimi de Stjarnan după 2-1 și 0-0. Din cele 9 goluri înscrise până acum, 5 au purtat semnătura Katerinei Svitkova, situată pe treapta secundă a golgetterilor competiției!

Văd potențial bun de goluri în acest meci, iar cota 2.02 existentă în NetBet în acest moment are șanse mari să scadă, deoarece alți bookmakeri au „altoit-o” deja (1.85 în Unibet, 1.85 Superbet, 1.9 Betfair etc)

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Wolfsburg vs Slavia Praga
Pronostic:
over 4.5 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro