Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

BETANO

Ferencvaros și CSM București se întâlnesc în runda cu numărul 7 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin, astăzi, de la ora 17:00.

Ferencvaros este liderul grupei din Liga Campionilor, cu 10 puncte din 12 posibile. Antrenorul Gabor Elek, în această poziție de mai bine de un deceniu, are un lot mai bun ca niciodată. În afara internaționalelor maghiare, se bazează și pe 3 jucătoare importante din Germania, Behnke, Stolle și Bolk, dar și pe muntenegreanca Grbic sau pe Malestein, campioană mondială cu Olanda. 

cota2.ro

CSM București scârțâie din toate încheieturile. Ocupă doar poziția a 6-a în grupă, ultima care asigură calificarea în optimile de finala. Formația antrenată de Adi Vasile nu stă mai bine nici în competiția internă. Vine după un eșec, scor 25-27 la Brăila, în urma căruia a pierdut fotoliul de lider în dauna Rapidului. Riscă să fie depășită și de Râmnicu Vâlcea. Antrenorul „tigroaicelor” are o mare problemă în inter dreapta. Barbara Lazovic, titulara postului, s-a accidentat și va rata restul sezonului.  

·       CSM București a pierdut deja 6 meciuri în acest sezon 

·       Ferencvaros a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri

·       CSM București și Ferencvaros au disputat un amical înaintea startului actualei stagiuni. Formația din Ungaria s-a impus cu 32 la 30

·       Ferencvaros a câștigat precedentele două meciuri oficiale jucate acasă contra lui CSM București. Diferențele au fost mari, 4 și 9 puncte 

·       33 de goluri a înscris nemțoaica Emily Bolk în primele 6 meciuri din grupă 

Pe Betano, victoria lui Ferencvaros are o cotă de @1.53.

Înscrie-te AICI la Betano și primești până la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

Debrecen și Măgura Cisnădie se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în EHF European League, a doua competiție ca valoare din handbalul feminin european. 

Debrecen s-a conturat în ultimii ani drept a treia forță din handbalul maghiar. Finalista Cupei din sezonul precedent schimbă constant lotul, așa cum a făcut-o și în această vară, când a adus cel puțin 3 jucătoare de marcă: Szimonetta Planeta, Mariana Costa și Karyna Yezhykava. Și-a întărit astfel pozițiile de inter.

Măgura Cisnădie este una dintre formațiile cu pretenții în România, dar are un start de sezon sub așteptări. Ocupă locul 5 în competiția internă,  cu 18 puncte din 27 posibile. În turul precedent din EHF European League a avut mari emoții împotriva unei echipe net inferioare, Most, reprezentantă a Cehiei. Măgura a pierdut acasă, scor 25-26, dar s-a calificat datorită golului în plus marcat în deplasare, 27-26.

·       4 victorii consecutive are Debrecen în sala proprie

·       3 este locul ocupat de Debrecen în prima ligă maghiară, după granzii Gyor și Ferencvaros

·       Măgura Cisnădie a pierdut categoric ultima deplasare, 24-32 cu CSM București 

·       Măgura Cisnădie a mai înfruntat o reprezentantă a Ungariei în anul 2020, în aceeași competiție ca acum. Au fost înfrângeri umilitoare cu Siofok, 23-31 și 22-34.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Debrecen este @1.36.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ferencvaros vs CSM București
Pronostic:
1
Cota
1.53
Debrecen vs Măgura Cisnădie
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 2.08
Profit: 7.56
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro