Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.38

Superbet

Bosnia și Ucraina se întâlnesc în ultima rundă a grupei D din preliminariile Campionatului Mondial, astăzi, de la ora 21:45. 

Bosnia și-a compromis șansele de calificare la Mondial în urmă cu 3 zile, când a fost învinsă pe teren propriu de Finlanda, scor 1-3. Naționala condusă din teren de Pjanic, cealaltă vedetă, Dzeko, fiind absentă de la această acțiune, ocupă locul 4 în grupă, cu 7 puncte. 

cota2.ro

Ucraina are un bilanț neverosimil în actualele preliminarii, 6 remize și o victorie. Nu mai este la mâna ei înaintea meciurilor decisive. Cu 9 puncte, este obligată să câștige în Bosnia, iar Finlanda să nu obțină același rezultat în compania Franței, echipă deja calificată matematic. Așadar, motivația este pe partea oaspeților în disputa de astăzi. 

• în meciul tur din grupă, Ucraina și Bosnia au remizat, scor 1-1

• Ucraina a marcat în toate meciurile din grupă

• 188 de milioane de euro valorează lotul convocat de ucraineni pentru această partidă. Al Bosniei e cotat la sub 80 de milioane.

Pe Superbet, cota pentru Niciun pariu pe egal Ucraina (Draw No Bet) este @1.33. 

Înregistrează-te AICI pe Superbet Online și primești până la 500 de Ron bonusuri la pariuri din partea casei!

Țara Galilor și Belgia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în ultima rundă a grupei E

Țara Galilor este calificată oricum la barajul pentru Mondial, datorită parcursului din Liga Națiunilor, dar meciul de astăzi are miza lui. Dacă încheie pe locul secund, ar putea beneficia de statutul de cap de serie. În acest moment ocupă locul scontat, cu 14 puncte, 3 avans față de Cehia. Lucrurile nu sunt însă tranșate. Dacă pierd astăzi, iar cehii obțin o victorie la îndemână contra Estoniei, atunci ierarhia se inversează. 

Cum era firesc, Belgia a defilat din nou în grupa de calificare. Este neînvinsă, 6 victorii și o remiză. În mod normal, selecționerul Roberto Martinez va rula lotul și va folosi și o parte din rezerve. Doar că pe bancă găsim fotbaliști precum Thorgan Hazard, Mertens, Saelemaekers, Lokonga, Origi sau Trossard, fotbaliști la cluburile de top din Europa. 

• Belgia a câștigat fără emoții meciul tur, scor 3-1

• 71% a fost posesia Belgiei în partida tur, una în care Țara Galilor a expediat un singur șut pe spațiul porții

• 96 de ocazii și-a creat Țara Galilor în primele 7 meciuri din grupă. Belgia a avut 114 oportunități de gol

• 24 de goluri a marcat Belgia în grupă, față de doar 13 ale Țării Galilor. „Dracii roșii” au și o defensivă superioară, 5 goluri încasate.

Pe Superbet, cota pentru victoria Belgiei sau un rezultat de egalitate (X2) este @1.38. 

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% din prima depunere până la 2000 de RON!

Finlanda și Franța încheie astăzi, de la ora 21:45, campania de calificare la Campionatul Mondial. 

Finlanda trece prin cea mai bună perioadă din istorie. A participat la Euro 2020, iar acum ocupă locul secund în grupa D. Are 11 puncte, două peste Ucraina, înaintea partidelor decisive. Victoria obținută în urmă cu 3 zile, 3-1 în Bosnia, a lăsat și urme. Fundașul Jukka Raitala a văzut cartonașul roșu și este suspendat. 

Franța și-a confirmat statutul și a câștigat grupa, neînvinsă până în acest moment. Campioana Mondială va dori să păstreze parcursul imaculat și poate obține acest lucru și odihnind titularii. Didier Deschamps mai are un motiv pentru care țintește victoria. În noiembrie 2020, Finlanda învingea Franța într-un meci amical, scor 2-0, chiar pe Stade de France. Selecționerul a fost aspru criticat după acel rezultat. 

• Franța a câștigat meciul tur contra Finlandei, scor 2-0, prin dubla lui Griezmann

• 7 meciuri oficiale s-au disputat între Franța și Finlanda, toate câștigate de campioana mondială en-titre

• Franța nu a mai pierdut un meci jucat în deplasare din iunie 2019

• Finlanda a pierdut ultimul meci jucat pe teren propriu, 1-2 contra Ucrainei

• 979 milioane de euro valorează lotul Franței. Finlandezii sunt cotați la sub 44 milioane.

Pe Superbet, cota pentru niciun pariu pe egal Franța (Draw No Bet) este @1.27.

Înscrie-te AICI la Betano și primești până la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

Cehia și Estonia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în ultima rundă a grupei E din preliminariile Campionatului Mondial. 

Cehia încearcă să obțină prima prezență la un Mondial, după cel din 2006, când s-au oprit în faza grupelor. Înaintea partidelor decisive, cehii nu sunt la mâna lor. Ocupă locul 3, cu 11 puncte, 3 sub Țara Galilor. Pentru a depăși naționala lui Bale și Ramsey, trebuie îndeplinite mai multe condiții: Galezii să piardă cu Belgia, iar golaverajul final să fie superior. În acest moment, Cehia este la +3, iar Țara Galilor la +5. Așadar, o victorie la două goluri contra Estoniei ar garanta prezența la baraj. 

Estonia a fost un sparring-partner în grupa E. A strâns doar 4 puncte, o remiză cu Țara Galilor și o victorie cu codașa Belarus. În lotul convocat de Thomas Haberli pentru această acțiune nu găsim niciun fotbalist cotat la mai mult de 600.000 de euro. Valoarea totală este de 6.48 milioane de euro. În comparație, Tomas Soucek, starul cehilor, valorează 42 de milioane. 

• Cehia a spulberat Estonia în meciul tur, scor 6-2

• Cehia a dominat autoritar la toate aspectele partida tur: 70% posesie, 19-6 ocazii de gol, 8-3 șuturi pe poartă, 7-0 cornere

• Estonia nu a mai câștigat o deplasare oficială din noiembrie 2018.

Pe Superbet, cota pentru victoria Cehiei la handicap asiatic -1.5 este @1.45.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bosnia vs Ucraina
Pronostic:
Ucraina DNB
Cota
1.33
Țara Galilor vs Belgia
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Finlanda vs Franța
Pronostic:
Franța DNB
Cota
1.27
Cehia vs Estonia
Pronostic:
Cehia -1.5 HA
Cota
1.45
Cota finala: 3.38
Profit: 11.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro