Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

BETANO

Flensburg-Handewitt și Dinamo București se întâlnesc în runda cu numărul 7 a grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin, astăzi, de la ora 21:45. 

Flensburg, unul dintre granzii handbalului german din ultimii 20 de ani, câștigătoare a Ligii Campionilor în anul 2014, trece printr-o perioadă de reconstrucție. Elevii lui Maik Machulla au avut un start dezastruos de sezon și ocupă ultimul loc în grupa B, cu o singură victorie în 6 partide. În competiția internă se află pe poziția a 4-a, cu 14 puncte, departe de liderul Madgeburg. Antrenorul nemților s-a declarat mirat de echipa pe care Dinamo a reușit să o construiască și a vorbit la superlativ despre antrenorul Xavi Pascual: „Are un IQ handbalistic extraordinar și se vede deja mâna lui”. 

cota2.ro

Dinamo este în cărți pentru calificarea în optimile de finală din Liga Campionilor. Ocupă momentan locul 6, ultimul care duce în faza următoare. Campioana României vine după una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului, 31-29 împotriva lui Veszprem. Xavi Pascual nu mai are nicio absență notabilă și poate alinia formula standard. 

• este primul meci direct între Flensburg și Dinamo

• 178 de goluri a marcat Dinamo în primele 6 meciuri. Flensburg a punctat doar de 161 de ori, cea mai slabă ofensivă din grupă

• un singur eșec la mai mult de 4 goluri are Dinamo în actuala ediție a Ligii Campionilor

• în cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile, Flensburg a reușit o singură victorie la mai mult de 5 goluri diferență. 

Pe Betano, cota pentru un handicap +6.5 pe Dinamo este @1.40.

Înscrie-te AICI la Betano și primești până la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

Maccabi Tel Aviv o înfruntă pe Monaco, astăzi, de la ora 21:05, în runda cu numărul 10 a Euroligii de baschet masculin. 

Maccabi Tel Aviv, de 6 ori câștigătoare a Euroligii, vrea să revină cel puțin în play-off-ul competiției. A fost o vară agitată pe piața transferurilor, cu nume importante aduse de campioana Israelului. Derrick Williams, Jalen Reynods și James Nunnaly, venit de la New Orleans Pelicans, din NBA, și-au făcut loc direct în 5-ul de start. Maccabi ocupă locul 5 după primele 9 meciuri disputate, cu 6 victorii și 3 înfrângeri. 

Monaco este la sezonul de debut în Euroligă. Investițiile masive din ultimii ani i-au adus pe monegasci la masa bogaților. Echipa pregătită de muntenegreanul Zvezdan Mitrović este una imprevizibilă, cu momente de cădere inexplicabilă. Poate face și meciuri mari, dar astăzi îi așteaptă o misiune dificilă, într-o atmosferă irespirabilă.

• Maccabi a câștigat ultimele 7 meciuri jucate în sala proprie, în toate competițiile. 19 din precedentele 20 de meciuri jucate acasă au fost victorii

• 4 victorii și un eșec are Maccabi în meciurile jucate acasă în Euroligă

• Monaco a pierdut 3 dintre cele 4 deplasări din Euroligă

• Maccabi este una dintre echipele cu cel mai îngrijit joc, doar 102 mingi pierdute în primele 9 runde

• ultimul meci jucat de Maccabi acasă în Euroligă a fost o lecție de baschet predată Barcelonei, 85-68.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Maccabi Tel Aviv este @1.34. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Flensburg vs Dinamo
Pronostic:
Dinamo +6.5 handicap
Cota
1.40
Maccabi Tel Aviv vs Monaco
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.34
Cota finala: 1.88
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro