Ponturi Pariuri Fotbal FC Augsburg vs FC Bayern München

BETFAIR EXCHANGE

FC Augsburg - FC Bayern München

De la ora 21:30, pe WWK Arena, FC Augsburg primeste vizita campioanei ”en-titre”, FC Bayern München, in deschiderea etapei cu numarul 12 din Bundesliga.

cota2.ro

FC Augsburg

FC Augsburg ocupa in acest moment locul 16, loc de baraj pentru ramanerea in prima liga. In primele 11 etape a reusit sa acumuleze doar 9 puncte, bifand astfel 2 victorii, 3 rezultate de egalitate si 6 infrangeri. Cu al treilea cel mai slab atac (9 goluri marcate) si una dintre cele mai slabe defensive (20 goluri primite), echipa lui Weinzierl Markus are si probleme de lot inaintea unei confruntari in care nu cred ca isi face mari sperante in a obtine punct sau puncte. Acesta are probleme si in alcatuirea primului 11, deoarece Noah Sarenren-Bazee, Tobias Strobl, Felix Uduokhai, Tim Civeja sunt indisponibili, iar Iago si Florian Niederlechner sunt incerti si au slabe sanse sa evolueze astazi.

FC Bayern München

Vechea si actuala campioana a Germaniei ocupa in acest moment prima pozitie in clasamentul din Bundesliga, la 4 puncte distanta de locul secund. In primele 11 etape, ”bavarezii” au reusit 9 victorii, au obtinut un rezultat de egalitate si au suferit o infrangere. Acestia au marcat numai putin de 40 de goluri si se afla detasat pe prima pozitie a clasamentului in ceea ce priveste capitolul ofensiv. Mai mult decat atat, Bayern are si una dintre cele mai bune defensive, primind 11 goluri in cele 11 etape disputate. Nagelsmann Julian are si cateva probleme de lot insa poate alinia un 11 exceptional. Acesta nu poate conta pe serviciile lui Niklas Süle, Josip Stanišić si Kingsley Coman, in timp ce Joshua Kimmich e trecut pe lista incertilor, dar cu sanse destul de mari de a juca chiar din primul minut.

Incaseaza ACUM un PARIU FARA RISC de 150 de Ron la BETFAIR EXCHANGE, cea mai mare bursa de pariuri sportive din lume

Echipe probabile, FC Augsburg - FC Bayern München:

FC Augsburg (4-4-2): Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw, Oxford, Pedersen – Caligiuri, Maier, Dorsch, Vargas – Finnbogason, Zeqiri.

FC Bayern München (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Sane – Lewandowski.

Diferenta dintre cele doua echipe e destul de mare dupa parerea mea si imi e greu sa cred ca Augsburg poate obtine ceva de la aceasta partida, mai ales ca are un start de sezon dezastruos, cel mai slab din ultimii 6-7 ani mai exact. Augsburg e si una dintre ”victimile” preferate ale lui Nagelsmann, acesta obtinand numai putin de 9 succese contra lor, in 11 intalniri directe pe care le-a avut la carma lui TSG Hoffenheim si RB Leipzig. Cu recorduri importante bifate in debutul acestui sezon precum numarul de goluri marcate si golaverajul senzational, Bayern cred ca va avea un meci facil, pe care cred ca il va castiga la pas. Pronosticul meu pentru duelul dintre FC Augsburg si FC Bayern München este ”FC Bayern München -2.0 AH”, la o cota de 1.83 pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Augsburg vs FC Bayern München
Pronostic:
FC Bayern München -2.0 AH
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro