Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Botosani

BETFAIR EXCHANGE

FCSB - FC Botoșani

De la ora 20:30, pe Arena Nationala, FCSB primeste vizita celor de la FC Botosani, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 16 a Ligii 1.



cota2.ro

FCSB

FCSB il are din nou pe banca tehnica pe Toni Petrea, asta dupa ce Edi Iordanescu a dorit sa plece de la echipa dupa ce scandalul cu Gigi Becali. Se pare ca acelasi patron, care se crede antrenor, va ordona schimbarile la echipe si nu numai. E un circ total la FCSB, insa cred ca jucatorii vor dori sa obtina cele 3 puncte in partida din aceasta seara cu FC Botosani. Daca ne uitam la lotul ros-albastrilor, putem observa destul de multa calitate si consider totusi ca pot reusi lucruri bune in acest duel. FCSB vine dupa 8 meciuri fara esec in perioada Edi Iordanescu si ma astept ca aceasta serie sa continue.

FC Botosani

FC Botosani e una dintre cele doua echipe din Liga 1 fara infrangere in meciurile din deplasare. Acestia au reusit un tur de campionat destul de bun, insa pe alocuri au cam scartait. Nu va fi deloc un meci simplu pentru FC Botosani si cred ca acest lucru il stiu si cei din cadrul echipei, chiar daca la FCSB e putin haos in acest moment. FC Botosani are un bilent destul de jalnic cu FCSB si consider ca si aceasta traditie a meciurilor directe trebuie luata in considerare. In opinia mea, Botosani pleaca cu sansa a doua si cred ca vor avea un meci extrem de dificil. Chiar si cu un egal, moldovenii cred ca ar pleca foarte multumiti din aceasta deplasare.

Incaseaza ACUM un PARIU FARA RISC de 150 de Ron la BETFAIR EXCHANGE, cea mai mare bursa de pariuri sportive din lume

FCSB - FC Botosani, Echipe Probabile:

FCSB (4-3-3): Vlad; Radunovic, Cristea, Vinicius, Cretu; Florin Tanase, Oaida, Olaru; Octavian Popescu, Claudiu Keseru, Cordea.

FC Botosani (4-3-3): Pap; Tiganasu, Dawa, Racovitan, Braun; Papa, Edjouma, Florescu; Sila, Barbosa, Ongenda.

FCSB porneste favorita in acest meci si ma astept la un succes din partea lor, chiar daca problemele primeaza la club. FC Botosani joaca bine in deplasare, insa imi e greu sa cred ca vor obtine un succes in aceasta seara. In cel mai rau caz pentru ros-albastri, meciul se va termina la egalitate. Eu aleg sa pariez insa pe victoria celor de la FCSB, dar o sa joc un handicap asiatic pe acest meci pentru a-mi recupera jumatate din miza in cazul unui egal. Asadar, pariul meu pentru meciul FCSB - FC Botosani este ”FCSB -0.25 AH” la o cota de 1.50, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs FC Botosani
Pronostic:
FCSB -0.25 AH
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro