Ponturi Pariuri Fotbal FC Arges vs Universitatea Craiova

BETFAIR EXCHANGE

FC Argeș - Universitatea Craiova

De la ora 18:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin, FC Arges primeste vizita celor de la Universitatea Craiova, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 16 a Ligii 1.



cota2.ro

FC Arges

Pitestenii au incheiat turul pe loc de play-out cu un joc mult mai slab fata de sezonul trecut. Acestia au reusit cateva rezultate importante, insa nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, cel putin dupa parerea mea. In partida tur, pitestenii au pierdut cu 0-1 pe ”Oblemenco”, iar in meciul de astazi se preconizeaza din nou un rezultat negativ, avand in vedere forta si valoarea oltenilor. Dupa parerea mea, FC Arges va avea un meci extrem de dificil contra Craiovei si sunt resemnat in a le acorda ceva sanse.

Universitatea Craiova

Oltenii au crescut in joc de la etapa la etapa sub comanda lui Laurentiu Reghecampf. Jocul Craiovei arata foarte bine, iar forta ofensiva e una de invidiat. Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 28 de goluri marcate in primele 15 etape ale campionatului. Partida cu FC Arges cred ca va fi una destul de dificila pentru ca acestia vor alege sa se apere si sa surprinda pe contre. Ma astept totusi ca Universitatea sa se impuna deoarece e echipa mult mai buna, mai valoroasa si mai experimentata.

Incaseaza ACUM un PARIU FARA RISC de 150 de Ron la BETFAIR EXCHANGE, cea mai mare bursa de pariuri sportive din lume

FC Arges - Universitatea Craiova, Echipe Probabile:

FC Arges (4-2-3-1): Greab – Tofan, Turda, Dos Santos, Latovlevici – Dumitrascu, Honciu – Isfan, Palici, Ribeiro – Fatai.

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Bancu, Screciu, Constantin, Capatana – Cretu, Nistor, Gustavo – Ivan, Koljic, Campanu.

Meciul dintre Arges si Craiova va fi unul extrem de interesant, asta cu siguranta. Se intalnesc doua echipe de traditie, iar succesul e singura optiune pentru ambele formatii. Pitestenii au cativa jucatori cu experienta, insa au o anumita varsta, in timp ce la Craiova, jucatorii experimentati fac o echipa de exceptie cu tinerii talentati precum Ivan, Cimpanu, Markovic s.a.m.d, iar jocul oaspetilor, in mandatul lui Reghecampf arata foarte bine. Ma astept totusi la un succes la oaspetilor, insa o sa-l ”acopar” cu un handicap asiatic. Asadar, pariul meu pentru meciul FC Arges - Universitatea Craiova este ”Universitatea Craiova -0.25 AH”, la o cota de 1.62, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Arges vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.25 AH
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro