Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.94

BETANO

Trabzonspor și Gaziantep se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în epilogul rundei cu numărul 13 din prima ligă a Turciei. 

Trabzonspor este în acest moment mare favorită la câștigarea titlului în Turcia. Investițiile inteligente din vară, când au fost aduși fotbaliști cu mare experiență, precum Hamsik, Gervinho sau Cornelius, dau roade. Trabzon este singura echipă fără eșec în prima ligă și conduce detașat clasamentul. Are 30 de puncte, 4 peste urmăritoare, și un meci mai puțin jucat. Situația e cu atât mai bună, cu cât granzii Fenerbahce, Besiktas și Galatasaray sunt în degringoladă, la peste 7 puncte distanță. 

cota2.ro

Gaziantep este o formația de pluton și în acest sezon. Echipa la care evoluează și internaționalii români Alin Toșca și Alexandru Maxim este pe 12, în siguranță în privința retrogradării, dar fără pretenții la pozițiile de cupele europene. 

• Trabzonspor este neînvinsă în cele 8 meciuri directe jucate de-a lungul anilor împotriva lui Gaziantep. Au fost 5 victorii și 3 remize

• Trabzonspor a câștigat ultimul meci direct, jucat în martie 2021, scor 1-0

• 24 de goluri a înscris Trabzonspor în primele 12 runde din acest sezon. Are cel mai bun atac din competiție. Gaziantep a marcat 14 goluri

• Gaziantep a strâns un singur punct în cele 6 deplasări stagionale. Golaverajul pe teren străin este îngrozitor, 4-14

• 92.38 milioane de euro valorează lotul lui Trabzonspor. Gaziantep este cotată la 33.63 milioane.

Pe Betano, cota pentru Trabzonspor câștigă oricare repriză este @1.34. 

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

FC Voluntari și Dinamo București închid prima etapa a returului sezonului regulat din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30. 

FC Voluntari este revelația actualei stagiuni. Liviu Ciobotariu a transformat o eternă candidată la retrogradare într-o formație care luptă cu șanse reale la un loc în play-off. Ilfovenii au un lot experimentat, cu o organizare excelentă, extrem de atenți în momentele fixe ale jocului. Au strâns 25 de puncte în primele 15 runde, iar un rezultat pozitiv astăzi, chiar și o remiză, i-ar duce în top 6. 

Dinamo trebuie să se trezeasă și să înceapă să adune puncte. Situația este una extrem de complicată, penultima în clasament, cu doar 8 puncte și un golaveraj dezastruos, 12 goluri înscrise și 36 încasate. De la venirea lui Mircea Rednic, lucrurile au început să miște în direcția bună. Au sosit câțiva jucători peste media lotului, iar jocul arată pe alocuri bine. „Câinii” au avut și mult ghinion, egalați în prelungiri atât cu UTA, cât și cu Rapid. 

• Dinamo a învins-o pe FC Voluntari în tur, scor 3-2. Este una dintre cele două victorii stagionale

• 10 cornere au fost în meciul tur, 6-4 în favoarea ilfovenilor

• 8 cornere a obținut FC Voluntari runda trecută, în remiza 0-0 cu FCSB. Ilfovenii au avut 5 și în urmă cu două etape, împotriva campioanei CFR Cluj

• 5 cornere/meci a obținut Dinamo de la instalarea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Pe Betano, cota pentru peste 7.5 cornere în meci este @1.45. 

PROIECT PIRAMIDA PE GRUPUL DE TELEGRAM

Am avut un weekend reușit pe grupul meu FREE de Telegram, cel mai amre grup de pariuri prin mesagerie instant din România! Urmare a biletului pe cartonașe de cota 3.90 câștigat ieri pe grup, pe care am mizat 500 de Lei, am decis că dacă îmi retrag miza mea, rămâne o cotă curată de 2.90 cu câștigul aferent, ceea ce se încadrează la fix cerințelor pentru primele 2 trepte ale foarte îndrăgitului proiect PIRAMIDA.

În acest caz, am mizat tot profitul de pe acel bilet de 1450 de Lei, pe acest bilet, care se încadrează la condițiile necesare pentru Treapta 3 a proiectului! JOC DIN BANII CASEI!



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Trabzonspor vs Gaziantep
Pronostic:
Trabzon câștigă minim o repriză
Cota
1.34
FC Voluntari vs Dinamo
Pronostic:
peste 7.5 cornere
Cota
1.45
Cota finala: 1.94
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro