Ponturi Pariuri Fotbal FC Barcelona vs SL Benfica Lisabona

BETFAIR EXCHANGE

FC Barcelona - SL Benfica Lisabona

De la ora 22:00, pe Camp Nou, FC Barcelona primeste vizita celor de la SL Benfica Lisabona, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 4 a Grupei E, din UEFA Champions League.

cota2.ro

FC Barcelona

Barcelona ocupă poziția a doua în Grupa E din UEFA Champions League, cu doar șase puncte acumulate după primele patru partide. Golaverajul catalanilor este unul foarte slab având în vedere că în cele patru partide au reușit să marcheze doar de două ori și au primit numai puțin de 6 goluri. Venirea lui Xavi la Barcelona a fost de bun augur, aceștia învingând rivala Espanyol cu 1-0 în ultima etapă din campionat. Actualul antrenor al catalanilor nu poate conta în acest meci pe Aguero, Braithwaite, Ansu Fati, Pedri, Sergi Roberto și Ousmane Dembele.

SL Benfica Lisabona

Benfica ocupă poziția a treia în Grupa E din UEFA Champions League, cu patru puncte acumulate după primele patru partide. Golaveraj lusitanilor este, de asemenea, unul negativ, aceștia reușind să marcheze de cinci ori și primind nu mai puțin de nouă goluri. Benfica merge foarte bine în campionatul Portugaliei, acolo unde e la doar un singur punct de prima poziție. Aceștia au unul dintre cele mai bune atacuri dar și o defensivă de excepție, primind doar 7 goluri în primele 11 etape. Pentru partida cu Barcelona, Jorge Jesus nu poate conta pe Dias, Gonçalves, Lázaro, Lucas Verissimo, Pinho și Radonjic.

Incaseaza ACUM un PARIU FARA RISC de 150 de Ron la BETFAIR EXCHANGE, cea mai mare bursa de pariuri sportive din lume

Match Facts

  • Benfica a învins Barcelona cu 3-0 în etapa a doua a Ligii Campionilor din acest sezon. Doar două echipe au câștigat vreodată atât acasă cât și în deplasare împotriva Barcelonei în faza grupelor, într-un singur sezon. Acestea au fost Dinamo Kiev în sezonul 1997-1998 (3-0 acasă și 4-0 în deplasare) și Bayern Munchen în sezonul 1998-1999 (1-0 acasă și 2-1 în deplasare).
  • Benfica a câștigat doar unul dintre ultimele 13 meciuri în deplasare, în UEFA Champions League, ultima victorie fiind împotriva celor de la AEK Atena, în Octombrie 2018, meci în care lusitanii s-au impus cu 3-2.
  • Barcelona a pierdut doar unul din ultimele cinci meciuri în UEFA Champions League, împotriva celor de la Benfica, înfrângerea venind chiar pe Da Luz, în partida tur din aceasta grupa.
  • Benfica nu a câștigat niciodată în deplasare pe Camp Nou, împotriva Barcelonei, în cele trei partide disputate împotriva acestora. Singurul punct pe care lusitanii l-au obținut împotriva catalanilor pe Camp Nou a fost în Decembrie 2012, într-un meci încheiat la egalitate, scor 0-0.
  • Doar Malmo (4) a avut mai puține șuturi pe poartă în primele patru etape din UEFA Champions League decât Barcelona (7). Ca și o comparație, în sezonul trecut, în aceeași fază a grupelor, Barcelona avea numai puțin de 36 de șuturi expediate pe poarta adversă (4 meciuri).

FC Barcelona - SL Benfica Lisabona, Echipe Probabile:

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Mingueza, Pique, Araujo, Alba – Gavi, Busquets, De Jong – Dest, Depay, Coutinho.

SL Benfica Lisabona (3-4-3): Vlachodimos – Otamendi, Morato, Vertonghen – Gilberto, Pizzi, Weigl, Grimaldo – Silva, Yaremchuk, Nunez.

Ce pariem?

Meciul contra Benficai e extrem de important pentru Barcelona în ecuația calificării, în optimile UEFA Champions League. Cu un succes, catalanii își asigură calificarea în primăvara europeană, în timp ce cu un egal sau o eventuală înfrângere, ar periclita foarte mult șansele la calificare, deoarece în ultima etapă vor juca pe Allianz Arena, contra celor de la Bayern Munchen, echipa deja calificată în fazele eliminatorii ale competiției. Va fi un meci extrem de dificil pentru Barcelona deoarece Benfica chiar are forta ofensiva. Ma astept la un duel extrem de interesant si cred ca o sa avem parte de multe reusite. Asadar, pariul meu pentru meciul FC Barcelona - SL Benfica Lisabona este ”Peste 3.0 goluri asiatice”, la o cota de 2.21, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Barcelona vs SL Benfica Lisabona
Pronostic:
Peste 3.0 goluri asiatice
Cota
2.21
Cota finala: 2.21
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro