Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.52

BETANO

Young Boys Berna și Atalanta Bergamo se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 5 a grupei F din Liga Campioilor. 

Young Boys a reușit o victorie surprinzătoare în actuala ediție a Ligii, 2-1 contra lui Manchester United, apoi a revenit la statutul de outsider. Este ultima în grupă, cu doar 3 puncte, iar șansele la primăvara europeană sunt mici. Antrenorul David Wagner are mari probleme de lot. Starul Nsame este incert, în timp ce oameni de bază ca portarul Ballmoos, fundașul dreapta Fassnacht sau apărătorii centrali Zesiger și Camara sunt accidentați și nu vor evolua astăzi. 

cota2.ro

Atalanta a turat motoarele chiar înaintea meciurilor decisive din grupă. Este la mâna ei pentru calificarea în optimile de finală, dacă se impune în disputele cu Young Boys și Villarreal. Gian Piero Gasperini este mai norocos decât omologul său. Doar Gosens și Hateboer sunt indisponibili pentru deplasarea din Elveția. Moralul în tabăra italienilor este excelent, după victoria autoritară din week-end, 5-2 cu Spezia.

• Atalanta a câștigat meciul tur cu Young Boys, scor 1-0. A mai avut un gol, anulat de VAR, și a dominat la toate aspectele: 63% posesie, 13-4 ocazii de gol, 7-1 șuturi pe poartă

• 4 meciuri consecutive fără victorie are Young Boys

• 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Young Boys au fost GG

• Atalanta a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 meciuri oficiale. Nu a pierdut niciunul dintre ele

• 3.5 goluri este media în meciurile Atalantei din acest sezon de Liga Campionilor. Bergamascii au o medie identică și în Serie A, acolo unde au înscris 27 de goluri în 13 runde.

Pe Betano, cota pentru BetCombo-ul X2 și peste 2.5 goluri în meci este @1.90. 

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Midtjylland U19 și Trabzonspor U19 se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, în returul play-off-ului din UEFA Youth League. 

Midtjylland are una dintre cele mai bune academii de fotbal din Danemarca, țară aflată într-un continuu progres, dovadă și rezultatele obținute de echipa națională, semifinală la Euro 2020 și calificare la pas către Mondialul din Qatar. Anul trecut, Midtjylland U19 a ajuns până în sferturile de finală din UEFA Youth League, iar în actuala ediția are planuri și mai mari. În turul precedent a zdrobit-o pe Rosenborg U19, 14-3 la general. A predat o lecție și în manșa tur cu Trabzonspor, 5-2. Din lot fac parte jucători care au făcut deja pasul spre prima echipă, cum ar fi Mads Hansen, autor al unui hattrick contra lui Trabzon.

Strategia pe care mizează granzii din Turcia, transferuri de fotbaliști deja consacrați cu nume, afectează academiile de fotbal. Dovadă și modul chinuit în care Trabzonspor U19, campioana categoriei ei de vârstă, a trecut primul tur din Youth League. Adversară a fost Zvijezda U19, din Bosnia, iar victoriile au fost unele la limită, 1-0 și 2-0. 

• 12 ocazii de gol și-a creat Midtjylland U19 în manșa tur cu Trabzonspor U19

• Oscar Fraulo, mijlocașul danezilor, este considerat un mare talent al fotbalului european. Are doar 17 ani, dar a debutat deja în naționala U19. În urmă cu 10 zile a marcat chiar o dublă în victorie 3-0 contra Georgiei

• în ultimele 6 meciuri jucate de Midtjylland U19 în Youth League s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri.

Pe Betano, pariul combinat 1 final și peste 2.5 goluri în meci este @1.42. 

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% din prima depunere până la 2000 de RON!

Villarreal și Manchester United se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în etapa cu numărul 5 a grupei F din Liga Campionilor.

Villarreal, deținătoarea trofeului Europa League, are o primă parte modestă de sezon în competiția internă, doar locul 12 după primele 13 runde. Unai Emery încearcă să salveze situația cu un parcurs lung în Champions League. Momentan e în cărți. „Submarinul galben” împarte prima poziție cu Manchester United, ambele cu câte 7 puncte. Sunt însă pândite de Atalanta, care are 5 puncte. Antrenorul spaniol a transmis că mai mulți jucători sunt incerți, printre ei Paco Alcacer, Danjuma sau Capoue. Sunt însă șanse să îi vedem pe teren. 

Manchester United este în degringoladă. Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a fost demis, iar pentru moment nimeni nu și-a asumat acest rol. Echipa va fi condusă astăzi de fostul secund, Michael Carrick. „Diavolii roșii” vin după două înfrângeri categorice în Premier League, 0-2 cu rivala City și 1-4 cu nou-promovata Watford. În urma acestor rezultate, United a căzut până pe locul 8 și a pierdut contactul cu top 4. Cele mai importante absențe sunt în compartimentul defensiv, Varane și Shaw fiind accidentați. Nu vor evolua nici Pogba și Greenwood. 

• Manchester United a câștigat meciul tur, scor 2-1. Reușita decisivă i-a aparținut lui Cristiano Ronaldo, la ultima acțiune a partidei

• de altfel, Cristiano Ronaldo a înscris în fiecare meci din actuala ediție a Ligii Campionilor. Are 5 reușite și ocupă locul 3 în clasamentul golgeterilor

• 13-15, în favoarea lui Villarreal, a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur. Spaniolii au șutat de 7 ori pe poarta lui De Gea, iar United a trimis 6 șuturi cadrate

• toate cele 4 meciuri jucate de United în grupa F au fost GG3+

• în 3 dintre cele 4 meciuri jucate de Villarreal în grupa de Champions League s-au marcat peste 2.5 goluri

• 11 deplasări consecutive cu gol marcat are Manchester United.

Pe Betano, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.42.

Înscrie-te AICI la Betano și primești până la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

Chelsea Londra și Juventus Torino se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul grupei H din Liga Campionilor. 

Chelsea, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, are un nou sezon de vis. Este lider detașat în Premier League, 3 puncte peste Manchester City și un golaveraj senzațional 30 de goluri înscrise (al doilea atac) și doar 4 încasate (prima apărare). Formația lui Tuchel este ca și calificată și în optimile Champions League. Obiectivul rămas în acest final de an este obținerea primei poziții în grupă. Pentru asta, calculele sunt simple, iar primul pas este să o învingă astăzi pe Juventus. Antrenorul neamț nu îl poate folosi pe Kovacic, iar Lukaku și Werner sunt incerți. 

Juventus începe să dea semne de viață după startul catastrofal de sezon. Calificată în primăvara Ligii, formația din Torino a urcat până pe 8 și în Serie A. Pentru partida de pe Stamford Brigde, Massimiliano Allegri a făcut deplasarea fără mai mulți oameni de bază. Bernardeschi, Chiellini, Danilo, De Sciglio și Ramsey sunt accidentați. 

• Juventus a câștigat meciul tur, scor 1-0. A fost o partidă dominată clar de Chelsea, 66% posesie și 15-6 raportul ocaziilor de gol

• 8 cornere a obținut Chelsea în turul cu Juventus. Italienii au beneficiat de unul singur

• 14 lovituri de la colțul terenului a avut Chelsea în precedentul meci jucat pe teren propriu, remiza 1-1 cu Burnley

• 30 de cornere a avut Chelsea în actuala ediție a Ligii Campionilor, cele mai multe dintre toate echipele participante în grupe

• Juventus a beneficiat doar de 13 lovituri de la colțul terenului în primele 4 partide din grupă.

Pe Betano, handicapul la cornere de -1.5 pe Chelsea (Chelsea are cu cel puțin două cornere mai mult decât Juventus) are o cotă de @1.44.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Young Boys vs Atalanta
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.90
Midtjylland U19 vs Trabzonspor U19
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Villareal vs Manchester United
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Chelsea vs Juventus
Pronostic:
Chelsea -1.5 handicap cornere
Cota
1.44
Cota finala: 5.52
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro