Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.71

BETANO

Club Brugge și RB Leipzig se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 5 a grupei A din Liga Campionilor. 

Club Brugge a nimerit în „grupa morții”, alături de Manchester City, PSG și Leipzig, dar nu s-a făcut de râs. A obținut 4 puncte în primele 4 runde și are șanse la un loc în primăvara europeană. Dacă nu pierde astăzi cu formația din Germania, are asigurată prezența în faza eliminatorie din Europa League. Philippe Clement are ceva bătăi de cap din cauza coronavirusului. Fundașii Eduard Sobol și Ignace Van der Brempt sunt pozitivi. 

cota2.ro

Și Leizpig se confruntă cu mari probleme de efectiv. Antrenorul Jesse Marsch și portarul Peter Gulacsi sunt pozitivi cu Covid-19, iar lista accidentaților îi cuprinde pe Haidara, Halstenberg, Laimer, Olmo sau Poulsen. Adams este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În aceste condiții, este explicabil parcursul modest din prima parte a sezonului. Leipzig este doar pe 7 în Bundesliga, iar în Liga Campionilor ocupă ultima poziție, cu un singur punct. Linia de clasament este însă una mincinoasă. Nemții au făcut două meciuri bune contre lui PSG, eșec 2-3 și remiză 2-2. 

• Club Brugge a câștigat meciul tur contra lui Leipzig, scor 2-1

• 13-7 în favoarea lui Leipzig a fost raportul ocaziilor de gol în partida tur

• ultimele 4 meciuri disputate de Club Brugge au fost GG3+

• ultimul meci jucat acasă în care Club Brugge nu a marcat datează din martie 2021

• 4 din ultimele 5 partide jucate de Leipzig au fost GG

• 5.3 goluri este media în meciurile lui Leipzig din actuala ediție a Ligii Campionilor. Și disputele în care a fost implicată Brugge au fost la fel de spectaculoase, cu o medie de 4 reușite.

Pe Betano, cota pentru ambele formații înscriu SAU peste 2.5 goluri este @1.33.

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Sporting Lisabona și Borussia Dortmund joacă astăzi, de la ora 22:00, meciul decisiv pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor.

Sporting Lisabona, campioana en-titre a Portugaliei, traversează două luni de grație. Are victorii pe linie în octombrie și noiembrie, dar adevăratul test îl dă astăzi. Într-o grupă câștigată deja de Ajax, Sporting și Dortmund sunt la egalitate de puncte, 6. Pentru a rămâne în cărți pentru optimile Ligii, lusitanii trebuie să îi învingă astăzi pe nemți și să răzbune eșecul 0-1 din tur. Toate atuurile sunt de partea lor. 

Dacă Ruben Amorim, antrenorul lui Sporting, poate etala formula standard, la Borussia situația e dramatică. O echipă întreagă lipsește, în frunte cu golgeterul Erling Haaland și cu vedetele Thorgan Hazard, Hummels, Moukoko, Reyna sau Dahoud. În aceste condiții, Marco Rose trebuie să improvizeze în toate compartimentele. 

• Dortmund a câștigat meciul tur, scor 1-0. A fost o dispută mai închisă decât se aștepta, cu un raport al ocaziilor de gol de 7-6 în favoarea lui Sporting

• 9 victorii consecutive are Sporting Lisabona

• un singur meci a pierdut Sporting pe teren propriu în anul 2021, cel cu Ajax

• Dortmund a fost învinsă în 3 din ultimele 4 deplasări. 

Pe Betano, cota pentru 1X este @1.52

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% din prima depunere până la 2000 de RON!

Fulham primește vizita lui Derby County, astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 19 din Championship. 

Fulham defilează spre Premier League. Londonezii conduc clasamentul ligii secunde, cu 41 de puncte, un avans de 8 lungimi față de formațiile care atacă locurile direct promovabile. Fulham are și un meci mai puțin disputat. Managerul Marco Silva nici nu trebuie să facă prea multe. Îl are în lot pe Aleksandar Mitrovic, iar asta pare sufient. Atacantul sârb a înscris deja 21 de goluri, în doar 18 meciuri. În ultimele 8 partide a punctat de 12 ori, inclusiv golul care a dus Serbia la Mondial, în prelungirile meciului cu Portugalia. 

Derby County, formația antrenată de Wayne Rooney, este condamnată la retrogradare. Din cauza problemlor financiare a început cu un deficit de -21 de puncte. L-a recuperat, iar după 18 runde se află pe 0. Prima formația de deasupra liniei are 15 puncte. 

• Fulham a câștigat precedentele două meciuri jucate pe teren propriu contra lui Derby: 3-0 în anul 2019 și 2-0 în 2018

• 7 victorii consecutive are Fulham în Championship

• Aleksandar Mitrovic a înscris mai multe goluri în actualul sezon decât 11 formații din Championship

• 48 de goluri a marcat Fulham în acest sezon, de departe cel mai bun atac din campionat. Următoarea în această ierarhie este Bournemouth, cu 33 de reușite. Derby a punctat doar de 16 ori.

• o singură victorie are Derby în cele 9 deplasări stagionale. Golaverajul pe teren străin este 5-9. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Fulham este @1.34. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Club Brugge vs RB Leipzig
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Sporting Lisabona vs Borussia Dortmund
Pronostic:
1X
Cota
1.52
Fulham vs Derby County
Pronostic:
1
Cota
1.34
Cota finala: 2.71
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro