Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs PSG

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester City și PSG se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul grupei A din Liga Campionilor. 

Manchester City, finalista ediției precedente de Champions League, nu se poate mulțumi decât cu trofeul în actuala stagiune. „Cetățenii” sunt ca și calificați în optimile de finală. Au nevoie de un punct în ultimele două runde. Formația lui Pep Guardiola este în cărți și în Premier League, acolo unde ocupă poziția secundă, cu 26 de puncte, 3 sub liderul Chelsea. Managerul spaniol are 2 absenți de marcă pentru disputa de astăzi. Kevin de Bruyne a fost confirmat cu Covid-19, iar Grealish încă nu este refăcut complet după o accidentare. Mai lipsește și Ferran Torres.

cota2.ro

PSG are același obictiv ca City, câștigarea trofeului Ligii Campionilor. Și parizienii sunt cu un pas în faza eliminatorie. Au 8 puncte în acest moment, 5 peste Club Brugge, când mai sunt de disputat două meciuri. În competiția internă, lupta la titlu pare deja tranșată. După 14 runde, avansul față de principala urmăritoare este de 11 puncte. Mauricio Pochettino poate etala astăzi atacul stelar format din Messi, Mbappe și Neymar. Primii 2 au marcat și în week-end, în victoria 3-1 contra lui Nantes. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și ai primul pariu FĂRĂ RISC de 150 de Ron!

PSG a câștigat meciul tur contra lui Manchester City, scor 2-0. A fost partida care a consemnat primul gol al lui Leo Messi în tricoul noii formații. Alte informații și statistici interesante: 

• 18 ocazii de gol și-a creat Manchester City în disputa de la Paris. A șutat și de 7 ori pe spațiul porții, dar nu a izbutit să marcheze

• ambele meciuri jucate de City pe teren propriu în actuala ediție a Ligii au fost GG: 6-3 cu Leipzig și 4-1 cu Brugge

• și ambele deplasări ale lui PSG au fost GG: 1-1 cu Brugge și 2-2 cu Leipzig

• 10 lovituri de la colțul terenului a avut Manchester City în meciul tur cu PSG

• câte 7 cornere a obținut Manchester City în precedentele 3 partide jucate pe teren propriu

• 27 de lovituri de la colț are City în actuala ediție a Ligii Campionilor, o medie de aproape 7/partidă. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat peste 8.5 cornere în meci, peste 5.5 cornere Manchester City și ambele formații înscriu are o cotă de @2.37. 

COTA 50 pentru ambele marchează!

Dacă nu ai cont la Betfair, poți deschide unul chiar acum folosind ACEST LINK și vei beneficia de o cotă mărită până la valoarea 50 pentru pronosticul Ambele Marchează, în loc de valoarea normală 1.55! Neapărat trebuie să folosești la înregistrare codul afișat după ce apeși linkul de mai sus!

PARIU GRATUIT PENTRU TOȚI CLIENȚII

Vă invit să profitați și de faptul că astăzi, pe Betfair Sportsbook, toți clienții primesc din partea casei un PARIU GRATUIT în valoare de 10 Ron pentru a plasa un pariu combinat format din minim 2 selecții din cadrul meciului dintre Manchester City și PSG, fără cerințe de cote minime.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să mergeți AICI în pagina promoției și să apăsați butonul REVENDICĂ ACUM!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs PSG
Pronostic:
Ambele marchează % City peste 5.5 cornere & peste 8.5 cornere în meci
Cota
2.37
Cota finala: 2.37
Profit: 6.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro