Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

SSV Jahn Regensburg - Dynamo Dresden

cota2.ro

In liga secunda din Germania avem parte de un duel extrem de interesant, intre locul 2 si locul 14. Regensburg vine dupa doua infrangeri in ultimele doua meciuri, in care a incasat cate cel putin 3 goluri, asta desi a reusit sa si marcheze. De partea cealalta, Dynamo Dresden a reusit un succes important contra celor de la Dusseldorf, asta dupa ce in ultimele 5 meciuri din campionat au bifat infrangeri pe linie. Regensburg a marcat in 13 meciuri dintre cele 14 disputate in acest sezon, iar toate meciurile acestora s-au incheiat cu minim doua goluri pe tabela de marcaj. Dynamo Dresden a primit gol in ultimele 7 meciuri din deplasare si in aceleasi meciuri s-a marcat cel putin un gol pana la pauza. Asadar, consider ca putem avea un meci spectaculos in aceasta seara, avand in vedere statisticile.

Inscrie-te AICI la BETANO si primesti pana la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

VfB Stuttgart - FSV Mainz 05

Ramanem tot in Germania insa ne mutam la prima liga, mai exact in Bundesliga, acolo unde avem parte de un Stuttgart - Mainz cu foarte multi absenti, in special de partea gazdelor. Mainz e mult mai bine clasata in campionat si joaca un fotbal destul de bun, in timp ce Stuttgart nu mai e acea ”revelatie” din sezonul precedent, cand reusea niste meciuri impresionante. Statisticile ne propun goluri la acest duel si pe acest lucru o sa mizez si eu. In 5 din ultimel 6 intalniri directe s-au marcat minim 2 goluri, iar in 4 dintre acestea am avut parte de minim 3 reusite. In ultimele 6 meciurile ale lui Stuttgart din Bundesliga, acestia au incasat gol, iar in ultimele 6 meciuri de campionat a celor de la Mainz am avut parte de gol in ambele porti. De asemenea, in ultimele 6 meciuri de pe teren propriu ale celor de la Stuttgart si in ultimele 6 meciuri de campionat ale lui Mainz, am avut parte de cel putin un gol pana la pauza. Asadar, avem toate premizele in a avea parte de un meci cu multe goluri.


Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele care se vor stabili la finalul celor 90 de minute ale ambelor partide, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.82
Cota finala: 2.82
Profit: 18.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro