Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

SSC Napoli - SS Lazio Roma

cota2.ro

După 13 etape disputate în Serie A, Napoli se afla pe prima poziție cu 32 de puncte acumulate și un golaveraj de +19 (26 goluri marcate - 7 goluri primite), în timp ce Lazio ocupa doar locul 6, cu 21 de puncte acumulate și un golaveraj de +4 (25 goluri marcate - 21 goluri primite). Cele doua formații au oferit meciuri spectaculoase de-a lungul timpului, iar unul dintre acestea fiind chiar în ultima confruntare directa, atunci cand "napolitanii" s-au impus cu 5-2 în luna Aprilie a acestui an. Ma astept la un meci cu multe goluri, drept pentru care am și ales sa pariez pe minim 3 reușite.

Inscrie-te AICI la BETANO si primesti pana la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

Real Madrid - FC Sevilla

Un alt meci interesant se joaca în aceasta seara de la 22:00 în LaLiga, acolo unde Real Madrid primește vizita celor de la Sevilla, intr-un duel pentru prima poziție. "Galacticii" conduc în acest moment campionatul, însă Sevilla e pe locul trei, la doar doua puncte diferență, iar cu un succes ar devansa-o pe Real. Meciurile dintre cele doua formații au fost mereu spectaculoase și cu multe goluri marcate, ultimul fiind chiar în luna Mai a acestui an, duel încheiat cu scorul de 2-2. Având în vedere aceste lucruri îmi e greu sa cred ca nu o sa avem minim 2-3 reușite.

Universitatea Craiova - FCSB

Duelul etapei în Liga 1 se joaca diseara pe "Oblemenco", stadion pe care se vor întâlni Universitatea Craiova și FCSB. Oltenii vin după un eșec în "trivale", în fata celor de la FC Argeș, scor 2-3, în timp ce "ros-albastrii" au invins-o pe FC Botoșani cu scorul de 3-1. În ultimul duel direct dintre cele doua formații s-a jucat pe Arena Nationala, iar FCSB a avut câștig de cauza, câștigând cu scorul de 4-1. La echipa lui Gigi Becali lucrurile au luat-o razna după demiterea lui Iordănescu Jr., aici referindu-ma în special la suporteri. Craiova a crescut nivelul de joc de la etapa la etapa sub comanda lui Reghecampf, în aceasta seara ma astept la un meci cu multe goluri având în vedere calitatea jucătorilor celor doua formații.


Selectiile mele pentru cele trei partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele care se vor stabili la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
3.37
Cota finala: 3.37
Profit: 23.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro