Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Leeds United - Crystal Palace FC

De la 22:15, pe Ellan Road, trupa lui Marcelo Bielsa da piept cu Crystal Palace. Ambele echipe nu au bifat niciun succes in ultimele doua etape, insa au o medie a golurilor destul de ridicata, la meciurile jucate in acest sezon. Mai mult decat atat, daca ne uitam putin pe meciurile directe, putem observa ca 9 din ultimele 10 s-au incheiat cu cel putin doua goluri marcate. Pentru Leeds nu poate evolua Koch, iar Ayling si Bamford sunt trecuti ca incerti pentru acest duel. De partea cealalta, Patrick Vieira nu poate conta serviciile lui Andersen, Ferguson si McArthur. Personal ma astept la un duel cu ceva reusite, iar pariul meu pentru aceasta confruntare merge, bineinteles, pe goluri. Asa cum v-am obisnuit, selectia ”Peste 2.0 goluri asiatice” e alegerea mea pentru Leeds United - Crystal Palace.

cota2.ro


AC Fiorentina - UC Sampdoria

De la ora 19:30, pe Artemio Franchi, Fiorentina primeste vizita celor de la Sampdoria. Trupa lui Vincenzo Italiano ocupa in acest moment pozitia a 6-a, cu 21 de puncte bifate dupa 14 etape, in timp ce oaspetii, condusi de Roberto D'Aversa, ocupa locul 15, cu 15 puncte acumulate dupa acelasi numar de etape. In ultimul meci de campionat, Fiorentina s-a impus in deplasare, in fata lui Empoli cu scorul de 2-1, in timp ce Sampdoria s-a impus pe teren propriu in fata Veronei cu scorul de 3-1. Meciurile directe dintre Fiorentina si Sampdoria au fost extrem de spectaculoase, iar acest lucru nu o spun eu, ci statisticile. Atentie, in ultimele 12 meciuri directe, ambele echipe au marcat, iar in 9 dintre acestea s-au marcat minim 3 goluri. Avand in fata aceste informatii, consider ca si in aceasta seara o sa avem parte de un meci cu cel putin 2-3 goluri marcate, cel mai probabil cu ambele reusind cate cel putin unul.

Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.32
Cota finala: 2.32
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro