Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

PUBLICWIN

Sint-Truidense VV - Royale Union Saint-Gilloise

Royale Union Saint-Gilloise conduce campionatul din Belgia, avand in acest moment numai putin de 34 de puncte acumulate dupa 16 etape. De partea cealalta, Sint-Truidense VV ocupa in acest moment locul 11, cu doar 16 puncte acumulate dupa tot atatea etape. Ultimul meci dintre cele doua s-a incheiat cu numai putin de 5 goluri marcate, Sint-Truidense VV avand castig de cauza, bifand atunci un succes cu 4-1. Ambele echipe au o medie a golurilor/meci de peste 3 si ambele au un procentaj de 75% la meciurile incheiate cu cel putin doua goluri pe tabela de marcaj. Personal, ma astept la un meci cu foarte multe reusite. Gazdele au o medie a golurilor marcate pe teren propriu de 1.25, in timp ce oaspetii au o medie de 2.88 in ceea ce priveste golurile marcate in deplasare. Asadar, pontul pe goluri e alegerea ideala.

cota2.ro

Deschide cont la PublicWin si beneficiaza de 200% BONUS la prima depunere PANA LA 2000 LEI + 500 Runde Gratuite

Almere City FC - FC Eindhoven

In liga secunda din Olanda se intalnesc in aceasta seara doua echipe care au obiective diferite. Almere creste jucatori si ofera foarte multe minute tinerilor, iar acest lucru se vede, iar Eindhoven trage la Play-Off, inclusiv la promovare. In liga secunda din Olanda se marcheaza foarte multe goluri, iar acest lucru il anticipez si in acest duel. Gazdele au o medie a golurilor/meci de 4, in timp ce oaspetii au o medie de 3.33, iar la capitolul ”peste 1.5 goluri” au un procentaj de 100%, respectiv 67%. In ultimul meci direct, Almere s-a impus in deplasare la Einhoven cu scorul de 3-1. Ma astept la un meci cu minim 3 goluri. Ambele formatii au probleme in defensiva si ambele stau bine la capitolul goluri marcate, avand o medie de 1.60 goluri marcate/meci.

Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Miza initiala a acestui bilet a fost de 10 Unitati. Asadar, pentru a valida biletul a fost nevoie de modificari. Partida din Belgia a fost castigatoare, insa partida din Olanda a fost pe jumatate pierduta. In aceste conditii nu am pierdut 10 unitati, ci doar 2.9 unitati. (Rotunjesc la 3). Pentru a valida biletul, am modificat miza si am trecut biletul ca pierzator. Simplu!

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.09
Cota finala: 2.09
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro