Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

TSG 1899 Hoffenheim - Eintracht Frankfurt

In Bundesliga avem astazi parte de meciuri interesante printre care si un ”clasic” despre care o sa vorbim imediat. Hoffenheim si Frankfurt se luptau pentru podium in trecutul apropiat, insa acum pare sa le fie putin mai dificil. Hoffenheim ocupa locul 6, in timp ce Frankfurt ocupa locul 12, insa, atentie, le despart doar doua puncte. Meciurile dintre cele doua echipe si in special cele din Bundesliga sunt extrem de spectaculoase si aici ma refer ca echipe ataca foarte mult se se marcheaza meci de meci destul de multe goluri. La aceste capitole se incadreaza si acest meci care cred ca se va incheia cu minim 3-4 goluri marcate.

cota2.ro

Inscrie-te AICI la BETANO si primesti pana la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

Borussia Dortmund - FC Bayern München

”Der Klassiker” isi mai consuma astazi un episod. Dortmund - Bayern se pare ca se va juca pana la urma cu fani in tribune dupa ce se anuntase ca nu se va intampla acest lucru. Un singur punct le despart pe cele doua in fruntea Bundesligii, ambele mergand excelent in acest sezon. Atat Borussia, cat si Bayern au absente, insa au jucatori pentru a inlocui acesti absenti. Cea mai buna veste pentru gazde e ca a revenit Haaland mult mai repede decat s-a anticipat, iar acesta e un lucru extrem de bun. Lewandowski nu a castigat Balonul de Aur, iar acest lucru cred ca l-a ambitionat si mai tare sa mai bata ceva recorduri. Bayern e mai buna, dupa parerea mea, si cred ca va scoate cel putin un punct la Dortmund.

Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: 13.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro