Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

VfB Stuttgart - Hertha BSC Berlin

Cu rezultate slabe in primele 13 etape, Stuttgart si Hertha se afla foarte aproape de zona rosie, iar partida de astazi are o importanta foarte mare. Ambele echipe au golaveraj negativ, insa ambele vin dupa o ultima etapa cu rezultate pozitive. Stuttgart s-a impus cu 2-1 pe teren propriu contra lui Mainz, iar Hertha a remizat, 1-1, tot pe teren propriu, contra lui Augsburg. In ultimele 5 meciuri directe de pe Mercedes-Benz Arena, Hertha nu a reusit sa se impuna nici macar o data. Stuttgart are foarte multi accidentati pentru partida de astazi, insa chiar si asa, bookmakerii le ofera prima sansa la un succes. In 7 din ultimele 8 meciuri directe am avut cel putin doua goluri marcate si cred ca si astazi vor fi cel putin doua reusite.

cota2.ro

Inscrie-te AICI la BETANO si primesti pana la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

UC Sampdoria - SS Lazio

Deplasare dificila pentru Lazio pe Stadio Luigi Ferraris, acolo unde de la ora 19:00 o infrunta pe Sampdoria, echipa aflata in acest moment pe locul 15, cu 15 puncte acumulate dupa 15 etape. Lazio e pe 9 in acest moment si cu un succes s-ar apropia de zonele de Europa League. Nu va fi un meci usor pentru oaspeti, deoarece Sampdoria poate produce oricand surprize, avand jucatori de calitate in componenta lotului. In ultimul meci direct jucat acasa contra lui Lazio, Sampdoria s-a impus la scor de forfeit, insa in celelalte 4 meciuri, echipa din capitala Italiei s-a impus, marcand de fiecare data cate cel putin doua reusite. Ambele echipe au cativa jucatori indisponibili, insa nu sunt jucatori ”catalogati” ca fiind indispensabili. Ma astept la multe reusite in acest duel, avand in vedere statisticile celor doua echipe din acest sezon.

Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: 11.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro