Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.02

BETANO

Manchester United și Crystal Palace se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 15 din Premier League. 

Manchester United este la primul meci cu Ralf Rangnick pe bancă. „Diavolii” vin după o victorie de moral în derby-ul cu Arsenal, dar încă sunt departe de top 4. Ocupă poziția a 7-a, cu 21 de puncte, 6 sub West Ham. Managerul german are probleme serioase de efectiv, mai ales în defensivă. Varane este în continuare accidentat, iar titularii din cele două benzi, Shaw și Wan-Bissaka sunt incerți. 

cota2.ro

Crystal Palace s-a autodepășit în actuala stagiune. Instalarea lui Patrick Viera i-a făcut pe specialiști să includă echipa pe lista candidatelor la retrogradare. Rezultatele sunt însă foarte bune. Palace ocupă locul 11, cu 16 puncte, iar jucătorii ofensivi sunt în mare formă. Conor Gallagher (21 de ani) a marcat 4 goluri și a oferit 3 pase decisive până acum. Se află deja pe lista granzilor din Premier League. Tridentul ofensiv, Benteke - Zaha - Odsonne Edouard a contribuit și el cu 11 reușite. Toți sunt astăzi apți de joc. 

• Crystal Palace s-a impus în ultimele două deplasări de pe „Old Trafford”, scor 3-1 și 2-1

• 2 goluri a marcat Zaha în precedentul meci direct jucat pe terenul lui Manchester United

• 3.5 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Manchester United din acest sezon de Premier League. Și în disputele lui Palace e o medie bună, 2.8 reușite/partidă

• Manchester United a primit gol în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție. În precedentele 4 dispute a încasat de fiecare dată cel puțin două goluri

• 12 goluri în 16 apariții are Cristiano Ronaldo în acest sezon, în toate competițiile.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.44.

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥


Sampdoria și Lazio Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 16 din Serie A. 

Conducerea celor de la Sampdoria a riscat mult în vară, când l-a insalat pe banca tehnică pe Roberto D'Aversa, antrenorul care a retrogradat cu Parma stagiunea trecută. Tehnicianul italian este adeptul unul fotbal ofensiv, dar are mari carențe în ceea ce privește organizarea defensivă. Dovadă este și linia de clasament a gazdelor de astăzi, locul 15, cu 15 puncte strânse în 15 etape, și 29 de goluri încasate. Doar Salernitana și Spezia au primit mai multe. 

Lazio și-a compromis deja șansele la top 4. După 15 runde a acumulat doar 22 de puncte, 12 mai puține decât Atalanta. Sub comanda lui Sarri echipa a pierdut din consecvență. A reușit câteva meciuri mari, cum ar fi victoria 3-1 cu Inter, dar a clacat de fiecare dată pe teren străin. Romanii au doar 5 puncte în deplasările stagionale. 

• Sampdoria a câștigat cu 3-0 ultimul meci direct jucat pe propria arenă

• ultimele 5 meciuri jucate de Sampdoria pe teren propriu au fost GG3+

• în ultimele 6 deplasări ale lui Lazio s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• 17 goluri a încasat Lazio în cele 7 deplasări din acest sezon

 • 11 goluri a înscris Ciro Immobile în acest sezon. Este al doilea golgeter al campionatului, după Vlahovic

• 3.9 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Lazio din acest sezon. E cea mai ridicată medie din campionat

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.37. 

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% din prima depunere până la 2000 de RON!

Tottenham și Norwich City se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în etapa cu numărul 15 din Premier League. 

Numirea lui Antonio Conte a readus încrederea în tabăra lui Tottenham. Londonezii au câștigat ultimele două meciuri de campionat, 2-1 cu Leeds și 2-0 cu Brentford, și au urcat pe locul 6. Cu victorii în cele două restanțe ar putea urca în top 4. Managerul italian are la dispoziție toate vedetele. Singurul indisponibil notabil este Lo Celso, accidentat.

Nou-promovata Norwich are o serie bună. Este neînvinsă de la instalarea antrenorului Dean Smith, dar ocupă în continuare ultima poziție din Premier League, cu 10 puncte. Plusul adus de noul manager este la nivel de determinare și organizare defensivă. Kosovarul Milot Rashica este indisponibil, în timp ce Mathias Normann este incert. 

• Tottenham a câștigat ultimul meci direct jucat pe White Hart Lane, în iarna lui 2020. A fost 2-1, goluri Dele Alli și Heung-Min Son. Niciun cartonaș galben nu au primit atunci fotbaliștii lui Spurs

• un singur cartonaș galben au încasat jucătorii lui Spurs în precedentele două meciuri din Premier League

Milot Rashica

• 24 de cartonașe galbene au văzut fotbaliștii lui Tottenham în acest sezon. Cei ai lui Norwich au fost avertizați de 27 de ori. 

Pe Betano, cota pentru handicapul la cartonașe +0.5 Norwich este @1.35. (Norwich să aibă un număr mai mare sau egal de cartonașe față de cel al lui Tottenham)

Înscrie-te AICI la Betano și primești până la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

AS Monaco și Metz se înfruntă în runda cu numărul 17 din Ligue 1, astăzi, de la ora 16:00. 

AS Monaco are un sezon mult sub așteptări și sub valoarea lotului. A strâns doar 23 de puncte în primele 16 runde, dar situația nu este disperată. Ar avea de recuperat doar 6 lungimi până la locul secund, ocupat în acest moment de Marseille. Croatul Niko Kovac își simte postul amenințat și așteaptă mai multă dărurire din partea elevilor lui. 

Metz împarte ultima poziție din Ligue 1 cu St. Etienne, ambele cu câte 12 puncte. Este o clasare total susprinzătoare pentru trupa lui Frédéric Antonetti, care anul trecut încheia pe un lăudabil loc 10. Lotul este în continuare unul de prima jumătate a clasamentului, cotat la aproape 100 de milioane de euro. 

• AS Monaco a câștigat ultimul meci direct jucat pe teren propriu, scor 4-0. Jucătorii lui Metz au văzut în acea partidă 6 cartonașe galbene

• în ultimele 3 înfruntări directe din campionat a fost arătat de fiecare dată câte un cartonaș roșu

• 7 cartonașe galbene a văzut Dylan Bronn, de la Metz, în acest sezon de Ligue 1. Niciun fotbalist nu are mai multe

• 39 de galbene au văzut jucătorii lui Metz în actuala stagiune. Doar Lille are mai multe. Monaco e pe locul 3, cu 36 de avertismente.

Pe Betano, cota pentru peste 3.5 cartonașe galbene este @1.70.

Înscrie-te AICI la BETFAIR și primești până la 550 de Ron Bonus din partea casei la pariuri sportive!

FC U Craiova și FC Voluntari se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 18 din Liga 1. 

FC U Craiova a ajuns la al treilea antrenor din acest sezon, dar nu a rezolvat problemele ofensive. Are cel mai slab atac din Liga 1, cu doar 11 goluri înscrise. Atmosfera în cadrul lotului nu este deloc bună. Eugen Trică și-a făcut praf jucătorii după remiza cu Dinamo. E de așteptat să vedem mai multă determinare din partea oltenilor, iar asta va duce, evident, la multe avertismente. 

FC Voluntari are cel mai bun sezon din istorie. Este pe loc de play-off în campionat și calificată în semifinalele Cupei României. Sub comanda lui Liviu Ciobotariu echipa a impresionat prin organizarea de joc și prin modul în care speculează fiecare eroare a adversarelor. Asta și pentru că în lot sunt mulți fotbaliști experimentați, precum Gabi Tamaș sau Adam Nemec. 

• FC Voluntari a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-1. 27 de faulturi au fost comise în acea partidă

• 6 cartonașe galbene au primit jucătorii lui FC U Craiova în remiza de runda trecută, 0-0 cu Dinamo

• 6 cartonașe au fost arătate în ultimul meci al Voluntariului din Liga 1, remiza de la Botoșani

• meciul va fi arbitrat de Marcel Bîrsan. 7 cartonașe galbene a arătat „centralul” la ultima apariție, în Sepsi - Chindia 0-0.

Pe Betano, cota pentru peste 4.5 cartonașe galbene este @1.55. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester United vs Crystal Palace
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Sampdoria vs Lazio
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.37
Tottenham vs Norwich
Pronostic:
Norwich +0.5 handicap cartonașe
Cota
1.35
AS Monaco vs Metz
Pronostic:
peste 3.5 cartonașe
Cota
1.70
FCU Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
peste 4.5 cartonașe
Cota
1.55
Cota finala: 7.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro