Ponturi Pariuri Fotbal Fcsb vs Uta Arad

Superbet

⚽️FCSB-UTA ARAD


cota2.ro

♻️Ziua din Liga 1 se încheie cu meciul dintre Fcsb și Uta Arad, meci care va debuta la ora 21:30, pe Arena Națională.

♻️Fcsb se pare că nu a fost afectată prea tare de plecarea lui Edi Iordănescu. Două victorii și 6 goluri marcate au Ros-Albastrii cu Toni Petrea pe bancă și 3 goluri primite. Așadar, echipa lui Gigi Becali joacă spe taculos așa cum își dorea în era Iordănescu. În ambele meciuri bucureștenii au revenit de la 0-1 pe tabela de marcaj. Elevii lui Petrea au castigat norocos, în minutul 91 , in etapa precedentă cu Universitatea Craiova . Fcsb are nevoie de victorie astăzi, având în vedere că rivala Cfr Cluj s-a distanțat din nou la 11 puncte .


♻️După 17 etape, UTA Arad ocupa pozitia a 9-a în clasamentul Ligii 1. Echipa a strâns până acum 25 de puncte si se afla înaintea acestei runde, la 3 puncte distanță de play-off.


Îngrijorator pentru formatia din vestul țării este faptul ca nu mai reușeste să câștige din Octombrie. Mai exact de la un 3-0 cu Academica Clinceni, UTA nu a mai cunoscut gustul victoriei. A urmat un esec pe teren propriu cu Chindia Targoviste (scor 0-2) si doua remize albe cu CS Mioveni si Farul Constanta. Așadar trupa de pe malul Mureșului nu a marcat în ultimile 4 meciuri jucate .

În etapa precedenta, aradenii au fost invinsi din nou acasă, 0-1 cu FC Argeș,

meci in care au ratat numeroase ocazii de gol, ocaziile razbunandu-se în minutul 80, când au încasat gol de la fundașul Joao Miguel.


♻️În ultimile 8 meciuri ale Fcsb-ului jucate pe teren propriu au avut minim 2 goluri. După venirea lui Toni Petrea, echipa practică un fotbal spectaculos, iar cum formă oaspeților este una slabă, merg pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fcsb vs Uta Arad
Pronostic:
1&2+
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro