Ponturi Pariuri Fotbal Celta Vigo vs Valencia

Superbet

⚽️CELTA VIGO - VALENCIA


cota2.ro

♻️În La Liga ziua se încheie cu duelul dintre Celta Vigo și Valencia de Estadio Balaidos, meci contând pentru etapa a 16-a.


♻️Celta Vigo are un parcurs modest in actuala stagiune, fiind în a doua jumatate a clasamentului, pe locul 14. Până acum, aceștia au obținut 16 puncte, venite în urma a patru victorii și patru remize, suferind șapte înfrângeri. De-a lungul acestor partide au marcat 16 goluri, încasând 19

Totuși gazdele nu arată deloc rău în ultima perioadă, ba chiar putem spune că este intr-o forma bună. Aceasta este neînvinsă în precedentele cinci jocuri, cu Rayo Vallecano, Barcelona si Villarreal, urmând apoi două victorii, învingand-o pe Alaves cu 1-2 în deplasare, câștigând în cele din urma cu 0-5 pe terenul modestei Ebro, in cupa.

♻️Chiar dacă nu este favorită în meciul de astăzi, Valencia are află peste adversarii de astăzi, ocupând locul 11 în La Liga, cu 19 puncte, golaveraj 22-23. "Liliecii" vin dupa 3 remize in campionat si o victorie în cupă, 3-0, cu modestă Utrillas. Oaspeții de azi au un joc ofensiv solid , cu5 goluri marcate în ultimile meciuri jucate: 3 in poarta celor de la Atletico Madrid, 2 cu Villareal și 1 cu Rayo Vallecano.

♻️Se întâlnesc două echipe care sunt fără infrangere în ultimile 5 meciuri disputate, așadar ar trebui să vedem un meci cu goluri. Mizez pe cel putin3 goluri marcate și minim un gol marcat de fiecare echipă, la o cotă de 2.35, oferită de Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Celta Vigo vs Valencia
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro