Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Everton FC - Arsenal FC

Etapa cu numarul 15 din Premier League se incheie astazi cu duelul de pe Goodison Park dintre Everton si Arsenal. Everton are un sezon dezastruos pana in acest moment, reusind sa acumuleze doar 15 puncte in primele 14 etape disputate. Acestia au pierdut jumatate din meciurile jucate in acest sezon, iar in ultimele 8 etape au inregistrat doua egaluri si 6 infrangeri. Arsenal o duce mai bine, insa, avand numai putin de 23 de puncte dupa 14 etape, iar cu un succes astazi s-ar afla pe locul 5, loc de cupe europene. Arsenal vine dupa infrangerea de pe Old Trafford in fata celor de la Manchester United, scor 2-3. ”Tunarii” au marcat 5 goluri si au incasat 14 in cele 7 deplasari din acest sezon, iar in partida de astazi cred ca vor fi goluri multe deoarece ambele echipe sufera din punct de vedere defensiv.

cota2.ro

Inscrie-te AICI la BETANO si primesti pana la 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET la prima ta depunere!

Empoli FC - Udinese Calcio

Din Premier League mergem in Serie A, acolo unde pe Stadio Carlo Castellani din Empoli, echipa gazda da piept cu Udinese, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 16. Ambele echipe vin dupa rezultate de egalitate in ultima etapa. Empoli a remizat in deplasare cu Torino, scor 2-2, iar Udinese a remizat in deplasare cu Lazio, scor 4-4. Ambele echipe au defensive fragile din punctul meu de vedere, insa cumva reusesc sa marcheze destul de mult. Atat Empoli, cat si Udinese au medii mari in ceea ce priveste numarul de goluri al unui meci privind in special din perspectiva partidelor jucate pe teren propriu si in deplasare. Ultimul meci direct de pe Carlo Castellani s-a jucat in 2018, iar castig de cauza a avut Empoli care s-a impus cu 2-1 la acea vreme. Ma astept la reusite astazi si cred ca avem toate argumentele sa pariem pe acest lucru.

***Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.01
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro