Ponturi Pariuri Fotbal Jamshedpur vs ATK Mohun Bagan

Superbet

⚽️JAMSHEDPUR-MOHUN BAGAN


cota2.ro

♻️Salutare Pariori !!! Ieri am avut 3 din cele 4 Recomandări de pe site verzi. Astăzi insist din nou me meciul din India .

Începând cu ora 16:00 se va disputa meciul dintre Jamshedpur și Mohun Bagan. Gazdele ocupă locul5 după 3 etape , cu 5 puncte, 5 goluri marcate și 3 primite, în timp ce oaspeții sunt pe locul 4, cu 6 puncte , golaveraj 8 la 7.

Pentru pontul de azi pe minim 2 goluri marcate în prima repriză, mă bazez pe oaspeții de la Mohun Bagan. Aceștia au marcat chiar ei 3 goluri în prima repriză după primele 2 etape, iar in ultimul meci au primit 3 goluri de la Mohun Bagan.

♻️Jamshedpur este o echipa relativ tânără înființată în anul 2017 și este citată la 4 milioane de Euro.


Pe 11 mai 2017, organizatorii Indiei Super League, Footbal Sports Development au organizat o licitație pentru a mari ISL (India Super League), Pe 12 iunie, a fost anunțat oficial că firma Tata Steel a castigat licitația.

Pe 12 iulie firma a anuntat că numele oficial al echipei va fi Jamshedpur FC, iar primul meci oficial în ISL , a fost pe 18 Noiembrie 2017, cu cei de la Northeast, încheiat 0-0.


♻️Mohun Bagan este printre cele mai vechi echipe din India. Acesta s-a înființat în anul 1899 și este cotat la 4,8 milioane de Euro. Este echipa cu cele mai multe titluri câștigate în India Super League


Cea mai notabilă realizare a clubului a avut loc pe 29 iulie 1911, când Mohun Bagan a învins East Yorkshire Regiment în finala IFA Shield . Victoria lui Mohun Bagan a fost prima dată când un club de fotbal integral indian a câștigat IFA și a devenit un simbol pentru fotbalul din India.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jamshedpur vs ATK Mohun Bagan
Pronostic:
2+ (prima repriză)
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro