Ponturi Pariuri Fotbal Cagliari vs Fc Torino

Superbet

⚽️CAGLIARI-FC TORINO


cota2.ro

♻️Duelul dintre Cagliari și Fc Torino încheie etapa a 16-a din Serie A, astăzi începând cu ora 21:45, pe Sardegna Arena.

Cagliari este dezamăgirea acestui sezon, după ce în cele 15 meciuri disputate până acum a adunat doar 9 puncte, a marcat 16 goluri și a primit 29, obținând o singură victorie, 3-1, cu Sampdoria. Mai are 6 puncte din tot atâtea rezultate de egalitate și 8 ingfrangeri. Fiind penultima clasată și-a depus serios candidatura pentru retrogradarea în Serie B la sfârșitul sezonului.

♻️Fc Torino vine în postura de favorită pe Sardegna Arena, dar și ei sunt în a doua parte a clasamentului, ocupând locul 13, cu 18 puncte adunate din 5 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri.

Totuși elevii lui Juric Ivan au golaveraj pozitiv , 19 goluri marcate și 16 primite .♻️In ultima etapa, cei de la Torino au primit vizita celor de la Empoli, cu care au remizat, intr-un spectaculos 2-2. In deplasare au insa mari probleme, pierzand ultimele patru jocuri, fiind invinsi pe rand de Napoli, AC Milan, Spezia si AS Roma, pierzand de fiecare data cu 1-0.

♻️Așa cum spuneam , Fc Torino pleacă favorită în meciul de astăzi, dar având în vedere ca gazdele au mare nevoie de puncte ,plus avantajul terenului propriu, mă aștept să marcheze. De partea cealaltă, Fc Torino a marcat 5 goluri în ultimile 5 meciuri jucate și cred că o vor face și astăzi. Mă aștept la un meci deschis în care să vedem goluri de ambele părți, dar și minim 3 schimbări pe tabela de marcaj.

🔷️ECHIPELE PROBABILE:

Cagliari:  Cragno; Caceres, Ceppitelli, Carboni; Bellanova, Grassi, Marin, Nandez, Dalbert; Balde, Pedro


⚽️Fc Torino: Milinkovic-Savic; Zima, Bremer, Buongiorno; Aina, Lukic, Pobega, Vojvoda; Brekalo, Sanabria, Praet

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cagliari vs Fc Torino
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro