Ponturi Pariuri Fotbal Getafe vs Atletic Bilbao

Superbet

⚽️GETAFE-ATLETIC BILBAO


cota2.ro

♻️Începând cu ora 22:00, pe Coliseum Alfonso Perez, va începe ultimul meci din La Liga al etapei a 16-a, unde se vor întâlni Getafe și Atletic Bilbao.

♻️Gazdele sunt departe de evoluțiile din anii trecuți, când se luptau pentru locurile care duc în Europa. În acest moment sunt pe penultimul loc, cu doar 10 puncte, 10 goluri marcate și 19 primite.

♻️Toruși trupa antrenată de Quinque Sanchez Flores nu arata rău în ultima perioada, având in vedere faptul că in precedentele șase partide nu a suferit decât un singur esec, cu Villarreal, in deplasare. De atunci a disputat trei jocuri, în acestea reușind victorii cu Cadiz si Mollerussa, caștigând cu 4-0, respectiv 1-5, în Cupa Spaniei obținând de asemenea si o remiză albă cu Mallorca.

♻️Atletic Bilbao stă ceva mai bine în clasament ocupând locul 10, cu 20 de puncte, 13 goluri marcate și 10 primite .Echipa din țara Bascilor nu traversează deloc o perioadă bună, fiind fără victorie din octombrie, când s-au impus cu 2-1 pe teren propriu cu Villareal. De atunci au urmat 6 meciuri în care au obținut doar 4 puncte .


♻️Getafe traverseaza o forma mai bună și de aceea eu cred ca trebuie să marcheze astăzi. Moralul jucătorilor acesteia este mai bun si asta cred că se va reflecta in prestația lor. Dispune de avantajul terenului propriu si va ținti victoria pentru că are mare nevoie de puncte, așadar va ataca. De partea cealaltă, Atletic nu a câștigat de prea multe etape și mă aștept să forțeze victoria având în vedre ca joacă la penultima clasată. Chiar dacă se întâlnesc două echipe care marchează greu, azi ar trebui să vedem un meci cu goluri, având în vedere că ambele echipe au mare nevoie de puncte. Incerc o cotă de 3.80, pe un total de 3 goluri și minim un gol marcat de fiecare echipa .


⚽️GETAFE: D. Soria – J. Cuenca, S. Mitrovic, Dakonam – D. Suarez, M. Olivera, N. Maksimovic, Arambarri, Alena – E. Unal, S. Ramirez.

⚽️ATLETIC BILBAO: U. Simon – Balenziaga, I. Martinez, Y. Alvarez, Lekue – Vencedor, D. Garcia, Muniain, N. Williams – Sancet, I. Williams.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Getafe vs Atletic Bilbao
Pronostic:
G-G&3+
Cota
3.80
Cota finala: 3.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro