Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

BETANO

RB Leipzig și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în ultima rundă a grupei A din Liga Campionilor. 

Leipzig are un start de sezon complet ratat. E doar pe 11 în Bundesliga, departe de zona cupelor europene, iar în grupa de Champions League a strâns doar 4 puncte în 5 partide. Managerul german Jesse Marsch a fost demis în urmă cu două zile. La meciul cu City, pe bancă va sta fostul său asistent, Achim Beierlorzer. Acesta trebuie să obțină cel puțin același rezultat pe care îl obține Club Brugge în deplasarea de la PSG, pentru a duce echipa în primăvara Europa League. 

cota2.ro

În tabăra lui Manchester City este o stare de spirit total opusă. „Cetățenii” au o serie de 7 victorii consecutive. Și-au asigurat primul loc în grupa din Liga Campionilor și au urcat pe prima treaptă și în Premier League, peste Liverpool și Chelsea. Pep Guardiola a adoptat un sistem de rotație care i-a permis să evite și accidentările. Doar Gabriel Jesus și Feran Torres sunt indisponibili astăzi. 

• în tur, Manchester City s-a impus în fața lui Leipzig cu un spectaculos 6-3

• în toate cele 10 meciuri disputate de Leipzig pe teren propriu în actuala stagiune, indiferent de competiție, s-au marcat cel puțin 3 goluri

• ultimele 6 meciuri jucate de Leipzig acasă au fost GG

• Manchester City a înscris cel puțin două goluri în precedentele 7 meciuri oficiale

• 94 de ocazii de gol și-a creat City în primele 5 meciuri din grupă. Leipzig a avut 79 de oportunități. Ambele formații sunt în top 8 la acest capitol în Liga Campionilor

• Manchester City este prima în Champions League la șuturile expediate pe spațiul porții, cu 38 de execuții. Leipzig e pe 8, cu 29.

Pe Betano, cota pentru pariul ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.31. 

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Accrington Stanley și AFC Wimbledon se întâlnesc în runda cu numărul 21 din League One, astăzi, de la ora 21:45.

Accrington, în actuala formă, a fost înființată în anul 1968 și nu a depășit niciodată nivelul League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. A promovat aici în 2018 și s-a menținut fără mari emoții în cele trei sezoane precedente. Managerul John Coleman are la dispoziție al doilea cel mai slab lot din competiție, cotat la doar 1.5 milioane de euro. Cu toate astea, menține echipa pe linia de plutire și în actuala stagiune, locul 13 după primele 20 de runde. 

AFC Wimbledon este un club cu performanțe asemănătoare. Nu a evoluat niciodată mai sus de al treilea eșalon, iar lotul din acest moment, cel mai slab din League One, nu îi permite să viseze la acest lucru. Și Mark Robinson, antrenorul lui Wimbledon, face minuni în aceste condiții. A reușit să adune 21 de puncte în 18 runde și este departe de zona locurilor retrogradabile. 

• toate cele 6 meciuri directe disputate în League One au fost GG

• ultimul meci direct, disputat în aprilie 2021, a fost câștigat de Wimbledon cu 5-1

• 3.3 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Accrington din acest sezon. Și Wimbledon are o medie bună, 3.1 reușite/partidă

• ultimele 5 meciuri jucate de Accrington acasă au fost GG

• Accrington este în topul din League One la numărul ocaziilor de gol create, o medie de 13.84 oportunități/partidă. Wimbledon și-a creat 11.78 ocazii/meci.

Pe Betano, cota pentru pariul ambele formații înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.47.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
RB Leipzig vs Manchester City
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.31
Accrington vs Wimbledon
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro