Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs Atletico Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

10 RON pariu Gratuit FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții Betfair AICI

FC Porto și Atletico Madrid se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda decisivă a grupei B din Liga Campionilor. 

FC Porto este la mâna ei înaintea meciurilor decisive din grupa B, una deja câștigată de Liverpool. Portughezii ocupă locul secund, cu 5 puncte, iar o victorie astăzi i-ar duce în optimile Ligii Campionilor. Porto poate să ajungă acolo și cu un rezultat de egalitate, dacă AC Milan nu o învinge pe Liverpool. Vicecampioana Portugaliei a avut o eficiență maximă în actuala stagiune, una în care a înscris doar 3 goluri și a încasat 8. Antrenorul Sergio Conceicao trebuie să improvizeze astăzi în mai multe compartimente. Joao Mario, Grujic și Marcano sunt accidentați, fundașul central Pepe este pe bară din cauza Covid-19, iar Uribe este suspendat.  

cota2.ro

Atletico Madrid a scârțâit serios în prima parte a sezonului. A pierdut contactul cu Real Madrid în La Liga, fiind la 10 puncte în spate, iar în grupa din Ligă ocupă ultima poziție, cu doar 4 puncte strânse în 5 runde. Trupa lui Diego Simeone speră în continuare la calificarea în primăvara competiției. Pentru asta trebuie să câștige meciul cu FC Porto, iar AC Milan să nu o învingă pe Liverpool. Și managerul argentinian are o serie de probleme de efectiv, în special în defensivă, de unde lipsesc Gimenez, Savic și Trippier.

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Meciul tur dintre Atletico Madrid și FC Porto s-a încheiat indecis, scor 0-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 8 cartonașe galbene și unul roșu au fost arătate în meciul tur dintre Atletico și Porto

• nu mai puțin de 35 de faulturi au fost comise în acea partidă

• 4 cartonașe galbene și unul roșu au văzut fotbaliștii lui Atletico Madrid în precedenta deplasare europeană, eșecul 0-2 cu Liverpool

• 7 avertismente au fost arătate în ultimul meci european jucat de Porto pe Estadio do Dragao, victoria 1-0 cu AC Milan

• 77 de faulturi au comis jucătorii lui FC Porto în primele 5 meciuri din grupă. Doar Salzburg și Leipzig au mai multe în actuala ediție a Ligii, ambele cu câte 78.

• meciul va fi condus de francezul Clement Turpin. Acesta a mai arbitrat un meci al lui Porto în actuala ediție a Ligii, remiza 1-1 de la Milano. A arătat atunci 5 cartonașe galbene. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 5.5 cartonașe în Porto - Atletico Madrid este @2.10.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Porto vs Atletico Madrid
Pronostic:
Peste 5.5 cartonașe
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro