Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

PUBLICWIN

10 RON pariu Gratuit FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții Betfair AICI

RB Leipzig - Manchester City

In Grupa A din UEFA Champions League, avem parte de o confruntare intre o echipa care isi doreste locul al treilea si o echipa deja calificata de pe primul, care va suferi si ceva modificari deoarece in Premier League, luna Decembrie e extrem de incarcata. Asadar, Leipzig are sansa sa astazi, insa Manchester City nu trebuie subestimata niciodata, nici daca schimba jumatate de echipa cu tineri jucatori. Germanii se afla pe 3 in acest moment, la egalitate de puncte cu Brugge, insa stau mai bine la golaveraj. Belgienii au meci pe Parc des Princes cu PSG si imi e greu sa cred ca vor obtine ceva. Meciurile din ultima etapa a grupelor sunt mereu spectaculoase si sincer ma astept la destul de multe reusite in acest meci.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

PSG - Club Brugge KV

In celalalt meci din Grupa A, dupa cum va spuneam, PSG primeste vizita celor de la Brugge. Francezii au locul 2 asigurat, insa cum in Ligue 1 sunt lideri detasati, cred ca vedetele Mbappe si Messi vor fi titulari. De Neymar nu putem spune acest lucru pentru ca s-a accidentat si va lipsi cateva saptamani. Brugge spera la un rezultat pozitiv la Paris, insa e foarte dificil de obtinut. In partida tur, meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 si cu siguranta PSG isi doreste o revansa dupa acea mica rusine totusi, deoarece vorbim de o echipa care are niste super jucatori in componenta lotului. Cred ca o sa avem multe reusite, ma astept totusi la ceva spectacol. E ultima etapa si PSG o sa joace relaxata acest duel.

***Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.



Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 9.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro