Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

10 RON pariu Gratuit FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții Betfair AICI

AC Milan - Livepool FC

In Grupa B a Ligii Campionilor, AC Milan isi joaca sansa pe San Siro in fata lui Liverpool, echipa calificata en-fanfare, cu maximum de puncte dupa 5 etape. AC Milan are nevoie de victorie pentru a ramane in cupele europene. Ma astept ca Jurgen Klopp sa odihneasca cativa titulari deoarece in Premier League se joaca intens in aceasta luna, fiind meciuri chiar si in zilele de Craciun. Eu personal cred ca va fi un meci destul de dificil pentru italieni. Kjaer va lipsi cateva luni bune dupa ce a fost operat la genunchi, asa ca vor fi probleme in defensiva. In partida tur de pe Anfield am avut parte de un spectacol total cu 5 reusite. Liverpool a iesit invingatoare reusind sa marcheze de 3 ori, in Milan a aratat destul de bine in acel meci. Ma astept la goluri in aceasta partida avand in vedere aceste informatii.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

FC Porto - Atletico Madrid

In celalalt meci din Grupa B avem parte de o finala. Pentru ambele echipe e un meci de ”ori la bal, ori la spital”. Asadar, cred ca vor fi foarte multe faze de poarta in primul rand, cred ca vor fi extrem de multe faulturi deoarece ambele echipe vor incerca sa rupa atacurile echipei adverse si cred ca o sa avem parte de goluri. Nu se intalnesc cele mai ofensive echipe din competitie, insa au jucatori extrem de buni, iar astazi, Simeone va trebui sa alinieze o formula capabila sa si inscrie pentru ca spaniolii sunt obligati sa faca acest lucru, daca vor sa spere mai departe la calificare. In partida tur am avut parte de un 0-0 destul de amarat, cu doar 3 suturi pe poarta. Azi cred ca va fi alt meci si cred ca o sa avem parte de minim doua reusite.

***Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro