Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

PUBLICWIN

Astazi avem foarte multe meciuri din UEFA Europa League si UEFA Conference League si am ales sa joc un bilet in cota ceva mai mare, dupa criteriile pe care le-am folosit si pana acum. De data aceasta am ales sa ma protejez la fiecare meci, la toate cele 7 selectii pe care le-am jucat pe bilet am ales pronosticul ”Peste 2.0 goluri asatice”. Am selectat 5 meciuri din Europa League si 2 meciuri din Conference League, deoarece doar acestea s-au incadrat criteriilor mele de selectie.

cota2.ro

La unele partide avem parte de duel decisiv, la unele avem parte de dezechilibru total, iar la unele, lupta pentru prima pozitie e extrem de importanta, iar aceste lucruri cred ca o sa conteze destul de mult, dupa parerea mea. Biletul si selectiile le aveti in poza de mai jos:

***In functie de rezultatele inregistrate, cota se va putea schimba, avand in vedere ca daca la un meci se marcheaza fix doua goluri, primim cota 1. Daca la un singur meci se marcheaza sub 2 goluri, biletul este pierdut.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
6.17
Cota finala: 6.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro