Ponturi Pariuri Fotbal Rapid București vs FC Argeș

BETFAIR EXCHANGE


🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Rapid București și FC Argeș se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 19 din Liga 1. 

cota2.ro

Lupta pentru cele 6 poziții de play-off este mai echilibrată ca niciodată în Liga 1. Rapid a căzut pentru moment în afara obiectivului, pe 7, cu 28 de puncte. Formațiile de deasupra, Universitatea Craiova, Farul și FC Botoșani, sunt însă la o singură lungime. Antrenorul Mihai Iosif are o listă serioasă de indisponibili, pe care se numără Dragoș Grigore, Nicolae Carnat, Saifeddine Alami sau Alexandru Ioniță II. Giuleștenii au și un avantaj. După o lungă perioadă de exil revin în București. Meciul de astăzi este programat pe Arena Națională. 

FC Argeș vine după un meci pierdut dramatic contra lui Gaz Metan, scor 1-2, cu medieșenii marcând la ultima acțiune. Piteștenii au fost dezavantajați clar și de arbitraj. Nu au primit un penalty evident, pentru un fault comis asupra lui Ionuț Șerban. Formația pregătită de tandemul Prepeliță-Ianovschi rămâne în cărți pentru locurile de play-off, dar cei doi antrenori sunt sub presiune. Primarul orașului i-a atenționat într-o apariție publică, iar mai mulți suporteri le-au cerut demisia rundă trecută. Argeșul este în acest moment pe locul 8, cu 27 de puncte. 

Rapid a câștigat meciul tur, scor 1-0. Giuleștenii traversau atunci o perioadă de grație. Alte informații și statistici interesante: 

• +5 este golaverajul Rapidului în acest sezon (22-17). FC Argeș este la +4 (18-14);

• 7 rezultate de egalitate a înregistrat Rapid în acest sezon. Doar FC Botoșani are mai multe dintre formațiile de Liga 1;

• ultimele două meciuri jucate de Rapid pe teren propriu au fost remize: 0-0 cu FCU Craiova și 1-1 cu CS Mioveni;

• 2 remize are FC Argeș în cele 9 deplasări stagionale;

• ultimul meci jucat de FC Argeș pe teren străin s-a încheiat la egalitate, 0-0 contra lui SSU Poli Timișoara, în sferturile Cupei României. Piteștenii au mers mai departe după loviturile de departajare.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate (X final) în Rapid - FC Argeș este 3

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Rapid București vs FC Argeș
Pronostic:
X
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro