Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Gaz Metan Mediaș - FCSB

FCSB se deplaseaza in aceasta seara la Medias pentru duelul cu Gaz Metan din etapa cu numarul 19. Ros-albastri vin dupa 3 victorii, cu Botosani, Craiova si UTA Arad, in timp ce Gaz Metan vine dupa o infrangere cu Mioveni, un egal cu Farul si un succes cu FC Arges. Meciurile dintre cele doua echipe au fost mereu spectaculoase, in special cele jucate pe terenul Gazului. Mai exact, in 9 din ultimele 10 confruntari, fie au marcat ambele echipe, fie s-au inscris cel putin 3 goluri. FCSB e favorita acestei partide si pe buna dreptate. Trupa lui Toni Petrea a pierdut o singura data in ultimele 12 confruntari cu cei de la Medias, iar valoarea lotului si locul in clasament sunt alte atu-uri ale unui succes pe care aleg sa si mizez in acest duel.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

FC Bayern München - FSV Mainz 05

Campioana en-titre, Bayern, primeste vizita celor de la Mainz, echipa clasata pe locul 7 in acest moment. Bayern vine dupa 4 succese consecutive, doua in campionat si doua in UEFA Champions League, iar printre aceste succese se numara un 3-2 contra Borussie Dortmund si bineinteles, victoria la scor de forfeit in fata Barcelonei. Mainz vine si ea dupa un succes la scor de forfeit, pe teren propriu contra celor de la Wolfsburg. Cei de la Mainz joaca destul de bine pe teren propriu unde au si obtinut multe puncte, insa pe teren strain joaca destul de slab, iar in ultimele 3 meciuri contra lui Bayern pe Allianz Arena au incasat cate minim 5 goluri. Dupa parerea mea, victoria lui Bayern nu poate fi pusa la indoiala, chiar daca au cativa absenti si se va juca fara spectatori.

***Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.



Miza initiala a acestui bilet a fost de 10 Unitati. Asadar, pentru a valida biletul a fost nevoie de modificari. FCSB s-a impus cu 1-0, iar aici totul este in regula. In schimb, Bayern Munchen s-a impus la doar un gol diferenta, ceea ce inseamna ca pariul pe germani e pe jumatate pierdut. In aceste conditii nu am pierdut 10 unitati, ci 2.65 unitati (Rotunjesc la 3 pentru ca pe site nu pot adauga decât miza fixa). Pentru a valida biletul, am modificat miza si am trecut biletul ca pierzator, bineînțeles. Simplu!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro