Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

UTA Arad - FC Botoșani

Meci extrem de interesant in aceasta dupa amiaza la Arad, acolo unde UTA primeste vizita celor de la FC Botosani. Aradenii vin dupa infrangerea contra celor de la FCSB, o infrangere nemeritata si greu de digerat de acestia dupa greselile mari de arbitraj in favoarea bucurestenilor. De partea cealalta, Botosani vine dupa un 2-2 pe teren propriu contra celor de la Universitatea Craiova, meci deasemenea, cu multe erori de arbitraj. Ultimul meci direct jucat la Arad s-a incheiat cu scor alb pe tabela de marcaj, in timp ce in cele doua meciuri directe jucate la Botosani s-au marcat cate 3, respectiv 5 goluri. Casele de pariuri nu se asteapta la un festival de goluri, insa eu cred ca putem avea cel putin doua reusite. Vorbim de doua echipe bune ale acestui campionat, care trag la Top 6.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

FC Voluntari - Universitatea Craiova

Meci de Play-Off la Voluntari, acolo unde echipa locala da piept cu Universitatea Craiova, echipa care in ultimele 4 meciuri de campionat a reusit sa obtina doar un singur punct si si-a diminuat serios sansele la titlu. Cei de la Voluntari merg ”ceas”! Acestia au bifat 7 puncte din 9 posibile in ultimele 3 runde si ocupa in acest moment locul 3 dupa 18 etape cu 32 de puncte acumulate. Voluntariul este una dintre ”victimele” celor de la Universitatea Craiova, oltenii fiind neinvinsi in ultimele 11 partide directe (8 victorii si 3 egaluri). Ma astept ca Reghecampf sa pregateasca bine jocul si Craiova sa obtina un succes, pentru ca altfel ar trai cu emotii acest retur de sezon, implicit calificarea in Play-Off. Cred ca oaspetii vor obtine cel putin un egal astazi, muncit intr-adevar, insa cred intr-un rezultat pozitiv al acestora.

***Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro