Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Norwich City - Manchester United

In aceasta seara, pe Carrow Road, Norwich da piept cu Manchester United, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 16 din Premier League. Norwich e lanterna rosie din campionatul Angliei, in timp ce Manchester United trage tare sa prinda un loc de UEFA Champions League la finalul sezonului. E un meci destul de dezechilibrat, iar Rangnick are titularii odihniti, dupa ce i-a menajat in partida cu Young Boys din Liga Campionilor. Ma astept la un ”galop de sanatate” din partea ”diavolilor”.

cota2.ro

VfL Bochum - Borussia Dortmund

Pe Vonovia Ruhrstadion vine Borussia Dortmund in aceasta dupa amiaza, iar acest duel se anunta unul destul de interesant, avand in vedere ca Haaland e anuntat titular. Bochum nu se descurca rau pentru o nou-promovata, ocupand in acest moment un onorabil loc 10, insa azi vorbim de un adversar extrem de dificil si nu stiu cat de multe pot obtine gazdele de pe urma acestui duel. Ma astept la un succes destul de clar al celor de la Dortmund, avand in vedere ca nu stau rau deloc in clasament si isi doresc un nou titlu dupa o perioada lunga de seceta.

RB Leipzig - Borussia M'gladbach

Pe Red Bull Arena avem parte de un ”derby” astazi. RB Leipzig, cu extrem de multi absenti, primeste vizita celor de la Borussia Monchengladbach, echipa care in etapa trecuta a luat 6 goluri de la Freiburg in 37 de minute. Se anunta un meci spectaculos si plin de goluri, mai ales ca in 4 din ultimele 5 confruntari directe s-au marcat cel putin 3 goluri, iar in ultima confruntare directa am avut parte de 5 reusite. Pontul meu pentru acest merge pe goluri si nu m-ar mira daca o sa avem parte din nou de 4-5 goluri.

***Selectiile mele pentru cele trei partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
8.00
Cota finala: 8.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro