Ponturi Pariuri Fotbal SpVgg Greuther Fürth vs 1. FC Union Berlin + Torino FC vs Bologna FC

BETANO

SpVgg Greuther Fürth - 1. FC Union Berlin

De la ora 16:30, pe Sportpark Ronhof Thomas Sommer Stadion, lanterna rosie din Bundesliga, Greuther Furth, primeste vizita celor de la Union Berlin, revelatia campionatului dupa parerea mea. Oaspetii ocupa locul 6, iar cu un succes pot ajunge chiar pe un loc de UEFA Champions League. Gazdele nu prea au sorti de izbanda in prima liga si le va fi extrem de dificil sa se mentina, daca nu chiar imposibil, avand in vedere ca dupa 14 etape a reusit sa adune doar un singur punct. Medii mari de goluri la ambele formatii si cred ca putem avea cel putin 2-3 reusite in acest meci. Asadar, pontul pe goluri e o alegere destul de ”safe”, dupa parerea mea.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Torino FC - Bologna FC

De la 13:30, pe Stadio Olimpico di Torino, cei de la Torino FC primesc vizita celor de la Bologna, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 17 din Serie A. Cele doua formatii sunt despartite de doar 5 puncte, asa ca duelul este unul destul de important. In cazul unui succes, Bologna se apropie la doar un singur punct de Juventus, echipa care in acest moment ocupa pozitia a 6-a, in timp ce Torino, cu un succes, ar putea urca un loc in clasament. In 9 din ultimele 10 confruntari directe s-au marcat minim doua goluri si ma astept ca si in acest duel sa avem parte de reusite. Recomand si aici pariul pe goluri si consider ca e cea mai buna varianta.

***Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SpVgg Greuther Fürth vs 1. FC Union Berlin + Torino FC vs Bologna FC
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro