Ponturi Pariuri Fotbal Real Betis Balompie vs Real Sociedad + Real Madrid vs Atletico Madrid

BETANO

Real Betis Balompie - Real Sociedad

De la ora 19:30, pe Estadio Benito Villamarin, Betis Sevilla primeste vizita celor de la Real Sociedad, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 17 din LaLiga. Meciul se anunta unul extrem de atractiv, avand in vedere ca vorbim de o confruntare intre locul 3 si locul 5, acestea fiind despartite de doar un singur punct. Meciurile dintre cele doua formatii au fost foarte ”bogate” in goluri. In ultimele 7 partide directe, fie au marcat ambele, fie s-au marcat cel putin trei goluri, iar mediile de goluri din acest sezon, ale acestor doua echipe ne sugereaza ca si in acest duel o sa avem parte de foarte multe reusite. Dupa parerea mea, cred ca e extrem de dificil sa mizam pe 1, X sau 2, iar un pariu pe goluri e cel mai indicat.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Real Madrid - Atletico Madrid

”Derby-ul” Madridului se joaca in aceasta seara de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu. ”Los Blancos” e lider in Spania, in timp ce Atletico e la 10 puncte distanta, ocupand locul 4 in acest moment. Pare ca Real nu are rival la titlu in acest sezon, insa drumul e unul destul de lung si cu siguranta vor mai aparea surprize. Atat Real, cat si Atletico s-au calificat in optimile UEFA Champions League, iar acest ”derby” inseamna enorm pentru acestea. Un succes ar uneia dintre ele ar conta enorm, insa e dificil de ales o castigatoare, deoarece vorbim de doua forte ale fotbalului mondial. Nu se marcheaza foarte mult in ”derby”, de obicei, insa eu cred ca astazi putem avea doua-trei goluri. Ancelotti propune un fotbal ofensiv, de calitate, iar un gol ar face ca trupa lui Simeone sa se deschida foarte mult. Pe scurt, mizez pe goluri in acest duel.

***Selectiile mele pentru cele doua partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Betis Balompie vs Real Sociedad + Real Madrid vs Atletico Madrid
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
1.42
Cota finala: 1.42
Profit: 4.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro