Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs CS Mioveni + FC Famalicao vs SL Benfica + NEC Nijmegen vs PSV Eindhoven

BETANO

CFR Cluj - CS Mioveni

De la ora 19:30, campioana en-titre CFR Cluj, primeste vizita celor de la CS Mioveni, echipa clasata in acest moment pe locul 13. Diferenta dintre cele doua formatii e semnificativa si imi e greu sa cred ca cei de la Mioveni au vreo sansa in aceasta seara. In partida tur jucata la Mioveni, CFR s-a impus cu scorul de 1-0, insa a jucat mult mai bine si a meritat succesul. Ma astept la o victorie clara in aceasta seara, chiar daca Dan Petrescu a declarat ca se teme de acest duel.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

FC Famalicao - SL Benfica

Din Romania mergem in Portugalia, acolo unde Benfica se deplaseaza la Famalicao, echipa aflata in zona rosie si una dintre ”victimele” preferate ale acestora. ”Vulturii” vin dupa succesul cu Dynamo Kiev, insa in ultima etapa din campionat au pierdut ”derby-ul” cu Sporting, iar in acest moment se afla la 7 puncte de prima pozitie ocupata in acest moment de Porto. Benfica a castigat ultimele doua meciuri directe cu Famalicao, marcand de 7 ori si primind un singur gol. Oaspetii sunt favoriti si ma astept ca succesul sa fie o simpla formalitate.

NEC Nijmegen - PSV Eindhoven

In Olanda, de la ora 21:00, avem parte de un meci extrem de atractiv intre o echipa care primeste foarte usor gol si o echipa care are nevoie de succes pentru a tine aproape de prima pozitie. Nijmegen vine dupa doua infrangeri in campionat, 1-2 cu Waalwijk si 2-3 cu Cambuur, in timp ce PSV vine dupa esecul la scor de forfeit din Europa League contra celor de la Real Sociedad. Cei de la Nijmegen nu au reusit niciun succes in ultimii 12 ani in fata celor de la PSV si nu cred ca azi o sa avem vreo exceptie. PSV a castigat ultimele 7 dueluri directe, majoritatea la 2-3 goluri diferenta. Ma astept si azi la acelasi deznodamant.

***Selectiile mele pentru cele trei partide le aveti mai jos. In functie de rezultatele inregistrate la finalul celor 90 de minute ale acestor meciuri, voi stabili atat pariul ca fiind pierzator, castigator, partial castigator, partial pierzator s.a.m.d., cat si miza, in cazul in care pariul e partial pierzator, dupa regulile casei de pariuri.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs CS Mioveni + FC Famalicao vs SL Benfica + NEC Nijmegen vs PSV Eindhoven
Pronostic:
Bilet Pariuri Asiatice - Vezi selectiile in articol 👆
Cota
6.70
Cota finala: 6.70
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro