Ponturi Pariuri Fotbal FC Sochi vs Spartak Moscova

BETFAIR EXCHANGE

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

FC Sochi și Spartak Moscova se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 18 a primei ligi din Rusia. 

La al treilea sezon consecutiv pe prima scenă din Rusia, FC Sochi are obiective îndrăznețe. Startul bun de sezon i-a permis trupei pregătite de Vladimir Fedotov să viseze la o nouă clasare pe loc de cupă europeană. Ultima lună a fost însă modestă, cu un singur punct obținut în 3 runde, iar Sochi a căzut pe locul 6, cu 28 de puncte. Una dintre explicațiile căderii ar putea fi media înaintată de vârstă a lotului, cea mai ridicată din primul eșalon, 28.8 ani. Printre numele cunoscute din lot se numără veteranul Christian Noboa sau atacantul Marko Dugandzic, trecut și prin Liga 1, pe la FC Botoșani. 

cota2.ro

Spartak Moscova este cea mai titrată formație din istoria Rusiei, cu 22 de titluri în palmares, ultimul cucerit în 2017. Pentru a recăpăta gloria de odinioară, conducerea a investit masiv în ultimele perioade de transferuri. În lot găsim fotbaliști cu nume, precum Quincy Promes, Victor Moses sau Esequiel Ponce. Și antrenorul este unul cu un CV impresionant, portughezul Rui Vitoria. Spartak și-a demonstrat potențialul în Europa League, câștigând o grupă infernală, din care au mai făcut parte Napoli, Leicester și Legia. În campionat, situația nu e roz. Formația din Capitală e doar pe 9, cu 23 de puncte. Până la primăvară, când se reiau meciurile europene, Spartak se poate concentra pe competiția internă.

Cele mai interesante informații și statistici înainte de FC Sochi - Spartak Moscova: 

• 125.4 milioane de euro valorează lotul lui Spartak Moscova. Doar campioana Zenit stă mai bine. Sochi e cotată la 32 de milioane de euro

• 14 meciuri consecutive cu gol marcat are Spartak Moscova în toate competițiile

• 13 meciuri consecutive cu gol încasat are Sochi

• 14.63 ocazii de gol/meci și-a creat Spartak Moscova în actuala stagiune. Are o medie bună și la capitolul șuturi pe spațiul porții, 4.65

• Spartak Moscova are cea mai ermetică defensivă din Rusia. Adversarele au expediat doar 49 de șuturi pe spațiul porții în primele 17 etape.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria lui Spartak Moscova (X2) este @1.98. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Sochi vs Spartak Moscova
Pronostic:
X2
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro