Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

Superbet

Norwich - Aston Villa

In aceasta seara de la ora 21:45, pe Carrow Road, ”lanterna rosie” din Premier League da piept cu trupa lui Steven Gerrard, Aston Villa, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 17. Doar doua succese a legat Norwich in acest sezon, ambele in luna trecuta cand a trecut de Brentford si Southampton cu acelasi scor, 2-1. Steven Gerrard si-a inceput onorabil mandatul la Villa, in ciuda infrangerilor cu Manchester City si Liverpool. Aston Villa ocupa in acest moment locul 13, insa cu un succes in aceasta seara ar putea avansa pana pe locul 8 pana la disputarea celorlalte jocuri din aceasta etapa. In ultimele 7 meciuri directe nu am avut parte de niciun egal, Norwich bifand numai putin de 3 succese, iar 4 revenind ”leilor”. In cele 7 meciuri, Aston Villa a marcat de fiecare data si cred ca si astazi o vor face, avand in vedere defensiva slaba a echipei gazda care incaseaza destul de multe goluri, iar cu atacanti precum Danny Ings sau Watkins, cei de la Villa au sanse mari sa ”strapunga” poarta adversa cel putin o data, daca nu chiar de mai multe ori.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

VfB Stuttgart - Bayern Munchen

In aceasta seara de la ora 19:30, pe Mercedes-Benz Arena, cei de la Stuttgart dau piept cu campioana en-titre, Bayern Munchen, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 16 din Bundesliga. Gazdele sunt la doar un singur punct distanta de linia rosie, in timp ce oaspetii au marit avansul la 6 puncte in fruntea clasamentului, fata de Borussia Dortmund. Stuttgart e fara infrangere in ultimele 3 meciuri oficiale, insa pentru acest duel cu Bayern are enorm de multi accidentati. De partea cealalta, Bayern Munchen e intr-o forma excelenta, avand succese pe linie in ultimele 5 partide oficiale. Si ”bavarezilor” le lipsesc ceva jucatori, insa ma astept ca in aceasta seara sa bifeze a 6-a victorie la rand si sa mareasca avansul fata de Dortmund. Printre marcatori cred ca se va afla si Lewandowski, acesta nereusind sa marcheze nici cu Barcelona, dar nici cu Mainz, iar un al treilea meci fara gol marcat nu prea il caracterizeaza pe polonez. Cred ca Bayern se va impune lejer in aceasta deplasare si va lua toate cele trei puncte.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Norwich vs Aston Villa
Pronostic:
Aston Villa marcheaza cel putin un gol
Cota
1.32
VfB Stuttgart vs Bayern Munchen
Pronostic:
2/2 sau X/2
Cota
1.31
Cota finala: 1.73
Profit: 7.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro